Bulu, üniversitenin kampüslerindeki güvenlik kameralarının onarım ve bakımı için ihale açtı. "Açık ihale usulü" yapılacak ihalede teklifler 22 Ocak’ta yapılacak.
İhaleyi alan firma, Boğaziçi Üniversitesi Kuzey, Güney, Kandilli, Kilyos, Uçaksavar, Hisar Kampüslerinde bulunan 573 kamera ile 39 kamera kayıt cihazının bakım ve onarımını yapacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 3 gün içinde bakım ve onarıma başlanacağı belirtildi.
Boğaziçi Üniversitesi tarafından yayımlanan teknik şartnameye göre, kameralar ve kayıt cihazları her daim ve zaman içinde çalışır vaziyette olacak.
Yüklenici firma, herhangi bir arıza durumunda arızaya 24 saat içinde müdahale ederek arızayı gidermekle mükellef olacak. Mesai saati dışında dahi gerçekleşen arızanın giderilmesi yüklenici firmadan yapılacak.
https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/kayyumrektormelihbulununilkisibakinneolduh172295.html
Asgari ücrete siyasilerden tepki yağıyor30 izlenme
Türkiye'nin büyüme beklentisi49 izlenme
Külliye yetmedi, bir de butik oteller yapılacak128 izlenme
KKTC polisinden Falyalı cinayeti açıklaması: "Polise henüz ulaşmamış bazı özel kamera görüntüleri var"52 izlenme
Kızılay'ı eleştiren haberleri beğenen personel işten çıkarıldı!47 izlenme
Silahlı saldırıya uğrayan Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Samet Güdük hayatını kaybetti49 izlenme
Bakan Şimşek’in yediği kumpir de zamlardan nasibini aldı52 izlenme
Nusret'ten Köfteci Yusuf’a gönderme: "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir..."36 izlenme