Gazeteci Fatih Altaylı programda yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
“Nagehan Alçı’nın ve şu an Aile Bakanlığı koltuğunda oturan hanımefendinin çocukları Fransız okulunda okuyor. Ve Aile Bakanı, sağda solda ‘Milli değerlere bağlı çocuklar yetiştireceğiz’ deyip kendi çocuğunu Fransız milli değerlerine bağlı bir okula yolluyor”

Aslen Konyalı olan Mahinur Özdemir Göktaş, 1982'de Belçika'da doğdu. Brüksel ULB Üniversitesi İnsan Kaynakları Mühendisliği Bölümünde Lisans, Kamu Yönetimi alanında da master yaptı.
Şehir planlama, imar, çevre, konut sorunu ve iş yerlerinde ayrımcılık konularında çalışmalar sürdürdü.
24 Haziran 2009'da Hristiyan Demokrat çizgideki CDH'den milletvekili seçildi ve ülkenin ilk başörtülü milletvekili oldu. 2015'te Ermeni soykırımını tanımadığı gerekçesiyle partisinden ihraç edildi. Siyasete bağımsız milletvekili olarak devam etti.
12 Eylül 2019'da Türkiye'nin Cezayir Büyükelçisi olarak atandı. Türkiye’nin Kuzey Afrika’ya atadığı ilk kadın büyükelçi oldu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Mahinur Özdemir Göktaş, ana dilleri Türkçe ve Fransızca'nın yanı sıra Felemenkçe, İngilizce ve Latince bilmektedir.

Mahinur Özdemir Göktaş, 30 Temmuz 2010'da Rahmi Göktaş ile evlendi. Brukselde evlenen çift düğünü İstanbul'daki Hıdiv Kasrı'nda yaptı. Düğüne dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katıldı.
halktv.com.tr
Savcılık diploma davasındaki coplu müdahaleye soruşturma başlattı!23 izlenme
Seçimden önce YSK, genelgede değişikliğe gitti!283 izlenme
Erdoğan'a tepki: O ülke büyükelçimizi çağırdı!128 izlenme
‘Faizsiz banka’ kandırılmış!120 izlenme
AKP seçmeni kadından AKP'lilere kurşun gibi sözler! 'Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış, dinle devlet işlerini ayırmakta. Demek ki bu kadar tehlikeliymiş'57 izlenme
Bin lirayı geçen doğalgaz faturası 2 bin liraya katlanacak16 izlenme
Kıskandıran talih! Gelin-görümce sınavı peş peşe kazandı!144 izlenme
Kapadokya yağması Resmi Gazete'de yayımlandı!72 izlenme
Trump'tan skandal açıklamalar! "Eğer saldırırsa Türkiye'yi mahvedeceğiz"
Cumhur İttifakı’nda emekli maaşı çıkmazı: Oy kaybı alarmı
Atatürk'ü hedef aldı, cihatçıları övdü: TRT’de skandal atama!
İBB CHP Grup Başkanvekili Ülkü Sakalar: "Çoğunluğunuza güvenerek aldığınız yerleri asıl sahibine iade ediyoruz"