İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında “uyuşturucu kullandırma” ve “cinsel ilişki karşılığı menfaat sağlama” suçlamalarıyla tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un yakın arkadaş grubu da mercek altına alındı. Ersoy’un doğum gününde çekilen fotoğrafla ilgili iktidar medyasında “Susurluk gibi” yorumlar çıkması üzerine eski başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhamı Yıldırım, açıklama yaptı.
Ersoy’un doğum gününde çekilen fotoğrafla ilgili iktidar medyasında “Susurluk gibi” yorumlar çıkması üzerine, eski başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi Mehmet Akif’in iddia edilen yönlerini hiç görmedim, böyle bir tanıklığım olmadı. Ancak böyle bir fotoğraftan “Susurluk gibi” sonucu çıkartmak art niyetlidir. Siyasi bir amaçla bunu yaptıklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Sosyal medya hesabında daha önce Ersoy ile paylaşımları bulunan Yıldırım’ın Ersoy’un tutuklanmasının sonra birlikte oldukları fotoğrafları sildiği ortaya çıktı. Mehmet Akif Ersoy’la fotoğrafı bulunan birçok ismin de bunları sosyal medya hesaplarından sildikleri belirlendi.
Sözcü
Bilim Kurulu toplandı! Bakan Koca açıkladı: Can kaybı 5.025'e, vaka sayısı da 191.657'ye yükseldi!55 izlenme
Akbelen’de bir ağaca bile zarar vermeden üretim yapılması mümkün34 izlenme
Ankara Üniversitesi'nde gericilerden saldırı 'Ramazan'da yemek yasak !'325 izlenme
Çığ felaketinde maalesef ölü sayısı yükseliyor126 izlenme
Vaizden tartışılacak açıklama "Mecbur kalmadıkça kadın eli sıkmayın!"257 izlenme
Elektrikte okuma bedeli kazığı: 40 liraya ne okuyorsun birader?2622 izlenme
Birleşik Kamu-İş: Açlık sınırı 12 bin liraya dayandı29 izlenme
İmamoğlu’na hakaret eden iki ünlü isme ceza!83 izlenme
İstanbul’da kış bilançosu belli oldu: 39 ilçenin 33’ünde doğalgaz tüketimi azaldı
Atatürk’ün Beyaz Vagonu’na gece yarısı operasyonu!
Bakan Koca açıkladı: 5.261 yeni vaka tespit edilirken, 37 kişi hayatını kaybetti, 5.242 kişi de sağlığına kavuştu!
Çiftçinin telefon modeline bakılacağına bu tablonun hesabı verilsin! O telefonu alabilmek için en çok Türkler çalışıyor!