Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. NTV’ye konuşan Dönmez, doğalgaz fiyatlarıyla ilgili olarak “Fedakarlık yaparak vatandaşa en az şekilde yansıtıyoruz” açıklamasında bulundu.
Dönmez, “Hane halkına ve küçük tüketiciye artan maliyeti tam yansıtmıyoruz” dedi. Doğalgaz arzında bir sorun olmadığını belirten Dönmez, “Gerekirse Rusya’dan ilave gaz alınır, yetkililer bu konuda bir sıkıntı olmayacağını belirtti” ifadelerini kullandı.
Dönmez elektrik üretimiyle ilgili olarak da “Teknik alt yapı olarak herhangi bir sorun yok, kuraklık nedeniyle elektrik üretim miktarımız azaldı” dedi.
https://tele1.com.tr/enerjibakanidonmezdogalgazfaturalarindafedakarlikyapiyoruz484053/
Kayyum pazarlığı itirafı17 izlenme
AKP’li belediyeden adrese teslim ihale!135 izlenme
İstiklal Caddesi’nde corona virüsü kuralları unutuldu!79 izlenme
Esnaf borçta büyüklerle yarışıyor27 izlenme
Ukrayna’dan Türkiye açıklaması: "Boğazları Rusya’ya kapatmasını isteyeceğiz"62 izlenme
Bir AKP klasiği: İstanbul halkına 2 milyar TL’lik kazık!41 izlenme
Epözdemir soruşturmasında yeni gözaltılar21 izlenme
AKP Gençlik Kolları lüks yatta toplantı yaptı: Tepki gelince paylaşım silindi612 izlenme
Boğaziçi protestolarında 48. gün: Kadın akademisyenler Melih Bulu'nun 8 Mart paketlerini iade etti!
Sedat Peker'den Ertuğrul Özkök'e: "100 bin dolar paramı aldın"
10 gençten sadece 1’i ‘AKP’ye oy vereceğim’ dedi!
Cnn Türk spikerinden skandal hata ! Yangına 1 helikopterle yapılan müdahaleyi 'Yüzlerce helikopter' diye duyurdu !