Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde eski belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in seçimden sadece 1 ay önce makam odası için on binlerce lira harcama yaptığı ortaya çıktı. Adaylık süreci öncesinde kendisine belediye şirketi üzerinden yaklaşık 500 bin liralık Volvo marka makam aracı satın alarak gündem olan AKP'li Üzülmez, seçimden sadece bir ay önce Şubat ayında 221 bin liralık mobilya satın aldı.
MOBİLYALARI GÖREMEDEN BAŞKANLIĞA VEDA ETTİ
Kocaeli Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü üzerinden gerçekleştirilen ihale ile satın alınan mobilyalar için tek bir firma teklif verdi. Hüseyin Üzülmez neredeyse mobilyaları göremeden, 31 Mart'ta başkanlığa veda etti. Bir belediye başkanının kullanmayacağı mobilyalara 221 bin lira harcaması ilçede tartışma konusu oldu.
Sağlık Bakanlığı'ndaki yolsuzluğun altından da AKP'liler çıktı!53 izlenme
Trump'a Avrupa'dan ilk tokat! Kameralar karşısında şov pahalıya mal olabilir42 izlenme
Suriyeli mülteciler geri dönmeyi düşünmüyor!210 izlenme
Diyanet 'bağımız kalmadı' demişti, Ali Erbaş'ın Atatürk düşmanı Mustafa Demirkan sevdası devam ediyor!54 izlenme
Arjantin’deki rüşvete erişim engeli geldi!28 izlenme
Polisi şehit eden katil Yunus Emre Geçti’nin dedesi: "Evden uzaklaştırma kararı çıkarttık, tutuklama kararı çıkarttık"71 izlenme
200'lük banknot yetmiyor! Fatih Karahan'a banknot sorusu26 izlenme
Sakarya Valiliği'ne JBL sistemli 4 çeker makam aracı!46 izlenme