CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı hakaret davasına teşekkür
ettiklerini söyleyerek bu dava vesilesiyle, Kemal Kılıçdaroğlu’nun
sözlerini ispatlama olanağı bulacaklarını söyledi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı hakaret davası hakkında Yurt gazetesine değerlendirmelerde bulundu. Celal Çelik, dava açtığı için Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiklerini, ellerinde güçlü belgelerin olduğunu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini ispatlayacaklarını belirtti. Çelik, “Dava açtıkları için teşekkür ediyoruz. Pişman olacaklar. Bu davanın açılmasını bekliyorduk çünkü bu sayede bir sürü insanın mağdur olmasına karşı FETÖ’ye en büyük desteği veren insanların, diğer insanlara FETÖ suçlaması yapmasının dayanaksız olduğunu, suçluluk psikolojisi içinde bunların yapılmış olduğunu ve üstelik bize yönelik bazı suçlamalar yapılıyor bunların anlamsızlığını da ispatlamış olacağız. Çünkü elimizdeki bütün verileri davaya sunacağız” şeklinde konuştu.
'FETÖ İLE İLTİSAKINI BELİRLEMİŞ OLACAĞIZ'
Avukat Çelik, Erdoğan’ın FETÖ’ye verdiği desteğin binde birini verenlerin hapiste olduğunu belirtti. Baskı altında bulunan ve nesnel davranamayan Türk yargısının bile bu davada kendi lehlerine karar vereceğine yönelik inancını vurgulayan Celal Çelik, “Eğer FETÖ’ye destek olmak onları bir yerlere getirmek, onları general veya vali yapmak özeldeki tüm yardımları yapmış olması nedeniyle elimizdeki belgeleri de kullanarak FETÖ ile iltisakını belirlemiş olacağız. Genel Başkanımız’ın bu FETÖ’nün siyasi ayağı anlamındaki eleştirisinden ötürü dava açmış olmakla, bizim de davada ispat hakkımızı kullanma olasılığımız vardı zaten. Bu olasılığı kullanacağız. Buna ilişkin delillerimiz mahkemeye sunacağız ve bunun sonucunda da genel başkanın haklı olgulara dayanarak böyle bir eleştiride bulunduğunu ispatlayacağız. Bunun sonucunda da hem davanın reddi sağlanmış olacak hem de genel başkanın yaptığı açıklamanın doğruluğu açığa çıkmış olacak. Hem de tüm kamuoyunun ayrımında olduğu üzere FETÖ’ye en büyük desteği veren kişinin Recep Tayyip Erdoğan’ın olmuş olduğu siyasi ayağının kendisi olduğu ispatlanmış olacak ve kamuoyu da bu bilgiyi anlamış olacak” ifadelerini kullandı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/kilicdaroglununavukatindanerdoganatesekkurh84741.html
AKP'li Ağrı Belediyesinin önünde bayram şekeri dağıtılırken yurttaşlar arasında izdiham çıktı! 'Çok yaralayıcı. Bir paket şeker bir aile için lükse dönüştü'40 izlenme
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi35 izlenme
İcra dosyaları 22.8 milyona ulaştı!30 izlenme
Eren Erdem hakkında yeniden yakalama kararı verildi393 izlenme
Başhekim, kadın doktoru bayıltarak tecavüz etti!129 izlenme
300 Türk şoför İran’da mahsur kaldı!59 izlenme
Fatih Altaylı'dan çarpıcı iddia: "Erdoğan istedi, operasyonlar durdu"21 izlenme
İşte Türkiye Yüzyılı15 izlenme
Binance dijital varlık projelerine belli bir miktar ayıracak
Santorini'de art arda meydana gelen depremler, deniz altında yaşanan deprem anını yeniden gündeme getirdi
Şoke eden tetikçi ilanları! "Bu paketi milli piyango gibi gören gibi mahkumlar, şimdi yaralama, gasp, öldürme gibi suçlar için ilan vermeye başlamış"
Şehit Cenazesinde Protokol Rezaleti ! ‘Yetkili bir kişi’, protokolün önde olması gerektiği uyarısında bulununca Şehit yakını sert tepki gösterdi !