Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Genelgesi'nde toplantılarda kamu kurumlarının tesislerinin kullanılması gerektiği belirtilirken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 5 yıldızlı otellerde toplantı ve çalıştay düzenlemeye devam ediyor.
MEB, “Eğitimde Fırsat Eşitliği” temalı 20. Milli Eğitim Şurası'nı da 5 yıldızlı otelde düzenledi. JW Marriott Hotel'deki toplantının bakanlığa maliyeti 1 milyon 301 bin 650 TL oldu. MEB, mayıstan bu yana düzenlediği toplantı ve çalıştaylara 4 milyon 741 bin TL ödedi. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Ankara Beşevler'de 1200 kişi kapasiteli toplantı salonu bulunuyor.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “MEB'in şura salonu var, ben de gittim birkaç defa. Güzel bir salon. Buna rağmen Milli Eğitim Şurası otelde yapılıyor. Milli Eğitim Şurası'nı otel lobilerine taşıyan bir kafa, eğitimin de içini boşaltmaktan başka iş yapamayacak kafadır'' dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mebden5yildizliotelde13milyonluktoplanti6804685/
TMMOB'dan Gökçek'le ilgili açıklama! "Yargılansın"87 izlenme
13 yaşındaki çocuk, annesini uyuduğu sırada bıçaklayarak öldürdü23 izlenme
Onlarca insanın öldüğü ve kaybolduğu Kastamonu Bozkurt'ta, Erdoğan miting yapıp muhalefeti eleştirme derdine düştü!59 izlenme
Hande Fırat 'Cumhurbaşkanı uygun gördüğü bir tarihte iki belediye başkanını başkan yardımcısı olarak atayacak' Ahmet Hakan 'Seçilirse değil mi Hande' Zafer Şahin 'Geçmiş olsun'82 izlenme
Mansur Yavaş sahte senet suçlamasından beraat etti! Suçlamayı yapan Necmettin Keskin ise aranıyor!83 izlenme
Yıllara göre asgari ücrete ne kadar zam yapıldı?31 izlenme
Sakarya'da 'Sarıbıyık Hanedanlığı'14 izlenme
İmamoğlu’ndan Erdoğan ve Bahçeli’ye: "Siz gidene kadar sizinle uğraşacağım!"17 izlenme