Mardin’de elektrik sayaçlarını direklere çekmeye çalışan ekip saldırıya uğradı

19 izlenme 22 Ağustos 2024
Reklamlar

Mardin’de DEDAŞ ekipleri, jandarma ile beraber kaçak elektrik kullanımı önlemek için denetim yaptığı sırada saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Jandarma, su ve havaya ateş açarak kalabalığı dağıttı.



Mardin’in Savur ilçesi Sürgücü köyünde, DEDAŞ’ın Jandarma ile berabere elektrik sayaçlarını direklere taşıma kararına halk karşı çıkınca ortalık bir anda karıştı. Askerlerle birlikte mahalleye giden ekipler, elektrik sayaçlarını evlerin dışına taşımak istedi ancak vatandaşlar, Jandarma ve DEDAŞ ekiplerinin mahalleye girişini engellemek için yolu kapattı.

JANDARMA HAVAYA ATEŞ AÇARAK KALABALIĞI DAĞITTI

Ekipler ile mahalleli arasında hararetlenen tartışmanın üzerine bölge sakinleri ve Jandarma arasında tartışma yaşandı.  Kolluk kuvvetleri daha sonra vatandaşlara TOMA’lar ve tazyikli suyla müdahale etti.

Ekipler, elektrik sayaçlarını jandarma ekipleriyle söktüğü esnada saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Jandarma, su ve havaya ateş açarak kalabalığı dağıttı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Depremzede vatandaş baba yadigârı Atatürk portresini yeri olmadığı için Kılıçdaroğlu'na emanet etti AKP döneminde kalma borca haciz geldi… MHP’li başkanın makam aracı bağlandı İsmail Saymaz anket sonuçlarını açıkladı! Metropoll Araştırma'dan Erdoğan'a kötü haber Kamuda rekor harcama: İtibardan da seyahatten de tasarruf yok