Ankara Fırıncılar Odası Ankara’da 1 TL olan 200 gramlık ekmeğin fiyatının 1.25 TL’ye yükseldiği duyurdu. Ankara Fırıncılar Odası’ndan sozcu.com.tr’ye yapılan açıklamada ise fiyat artışında artan üretim maliyetlerinin etkili olduğu bilgisi verildi.
Ankara’da ekmeğe geçen eylül ayının sonunda da zam yapılmış ancak ekim ayının başında söz konusu zam uygulamaya alınmamıştı. Ankara Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin, 25 Eylül tarihli ekmek fiyat tarifesinin değiştirilmesine ilişkin kararı, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun 62 inci maddesi hükümleri çerçevesinde, Ankara Valiliği ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği temsilcileri arasında yapılan müzakereler neticesinde, 1 Ekim'den geçerli olmak üzere iptal edilmiş ve eski tarife üzerinden ekmek satışlarının devamına karar verilmiştir” denilmişti.
İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a manidar gönderme! "Tam yol ileri derken arkasına bakan o koltuğa oturamaz"24 izlenme
Bir yılda 3 bin 25 hekim gitti, bu göç önlenmeli!24 izlenme
Erdoğan geçen sene seçim döneminde de doğalgaz müjdesi vermişti!356 izlenme
Vatandaşın vergisi, TRT’nin kostümüne gitti!24 izlenme
Ünal Karaman'dan Berat Albayrak sorusuna dikkat çeken yanıt: "Berat Albayrak bir gün yanıma oturursa…"24 izlenme
AKP-MHP'nin 'etki ajanlığı' oyunu ifşa oldu: "Gürcistan'a yok, bize var"25 izlenme
İhaleleri alan FETÖ'cüler hapiste, veren kabinede!196 izlenme
Gündemi sarsacak iddia! CHP’li Özgür Karabat tek tek anlattı: "Sıfırı tüketen AKP vatandaşı nasıl zarar ettirip rant yaratıyor?"35 izlenme
Hüsnü Mahalli: Her ikisinin ortak düşmanları malı götürüyor!
Sedat Peker'in iddiaları sonrası sessizliğe gömülen AKP'li Tolga Ağar'dan CHP’li Tuba Torun'a suç duyurusu!
İşte Trump'ın gözünü diktiği Eskişehir'deki maden!
Feyyaz Uçar’ın yıllar önce söyledikleri yeniden gündem oldu 'En yalancı Alpay’dır!'