Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, "Umut hakkı için başvurması ve TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşması" için yaptığı çağrıya ilişkin değerlendirmede bulundu.
'EN İYİ CEVABI HERHALDE TOPLUM VERECEKTİR'
Tarihi Kentler Birliği toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’da bulunan Yavaş, gazetecilerin soruları üzerine "Hepimiz şaşkınız. Geçmişte söylenenlerle şimdiye bakıldığı zaman tavır değişikliğinin sebebini anlamaya çalışıyoruz. Buna en iyi cevabı herhalde toplum verecektir’’ dedi.
'YENİ ŞAFAK BAHÇELİ'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMANIN TERSİNE BİR MANŞET ATTI'
Yavaş, "Son 24 saatte toplumun nabzını tutabildiniz mi" sorusu üzerine de şöyle konuştu:
"Onu tutamadım. Herhalde yarın, birgün grup toplantıları bittikten sonra daha iyi değerlendirilecektir. Biz de o zaman daha iyi nabız ölçme imkanı bulacağız. Çünkü bugün Yeni Şafak gazetesi de Sayın Bahçeli'nin yaptığı açıklamaların tersine bir manşet attı. İlginç şeyler oluyor yukarıda. Göreceğiz hep beraber."
YENİ ŞAFAK'IN MANŞETİ
Yeni Şafak gazetesi bugünkü sayısında 'Öcalan'ın yeri İmralı'dır' yazısını manşetten verdi.
Tele1
Liderlik zammı! Türkiye yüzde 87 vergiyle zirveye oturdu
Tank palette ASFAT oyunu!
Hindistan'dan Pakistan'a füze saldırısı!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: "Neden tutuklu olduğumu hala bilmiyorum"
AKP'ye oy veren vatandaş isyan etti: "Uçakla gidip AKP'ye oy verdim şimdi ekmek alamıyoruz! Bu defa yanlış yaptılar!"
Müthiş iddia: Rönesans Rezidans'ta 80'i aşkın kişi kayıp
"Allah belanızı versin, ben bir bilim adamıyım" demişti: Nebati'yi dinleyen ne kadar kaybetti?
RTÜK, Atatürk'e yönelik hakarete sessiz kaldı, şikâyetleri görmezden geldi!
Yüzde 55,48'le seçilmişti: Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkı geri alındı!