28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52.16 oranında oy alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
Sandıkların tamamının açılmasıyla kesinleşen sonuçlardan sonra AKP'liler ellerinde bayraklarla sokaklara çıktı.
Kutlamalardan gelen bir görüntü ise sosyal medyada gündem oldu.
Yaşlı bir kadının çöp konteynerinden yiyecek aradığı görüntülerde zafer kutlaması yapan AKP'lilerin kadının yanından bayraklarla eğlenerek geçtiği görüldü.
Odatv.com
Deprem anında canını hiçe saydı, bir maaş ikramiye aldı !
Özgür Özel 'bu bir kumpas' diyerek yanıtladı! "Erdoğan medyası ve yargısının CHP’yi kendi içinde tartıştırmak için buldukları bir kumpas"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'bilirkişi' soruşturmasında 4 yıla kadar hapis istemi
İthal ette hastalık iddialarına açıklama geldi
Türk bayrağına provokasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı
İmamoğlu eylemlerine skandal iddianame: "Hukuksuzluğa karşı bir aradayız'' paylaşımı suç sayıldı
2 çarpıcı 'Erdoğan ve Berat Albayrak' analizi! "Jeton nihayet düştü. U dönüşü yaptı"
Ankara NATO Zirvesi'ne hazırlanırken Avrupa'nın gündeminde yine İmamoğlu var! Tahliye çağrıları yükseliyor
'Sedat Peker, on binlerce aileye Ramazan kolisi hazırladı'
Mehmet Akif Ersoy 6 yıl yasaklı madde kullanmış: Tövbe edip umreye gitmiş!
Duydunuz mu yerli ve milliler? Dünyaca ünlü rock grubunun solisti Dave Evans: "Atatürk harika bir lider"
Artvinli bir vatandaş: "Evet, fakir olmamız doğrudur. Bakın, ayağımdaki ayakkabıya, üzerimdeki elbiselere bakın. Ben kendimden utanıyorum"
Eski Ekonomi Bakanı iktidarı topa tuttu: "Çalışanlar ve emekliler hayal kırıklığına hazır olsun"
Erbaş korkularını yendi: Diyanet’e 5 yeni araç