"Almanya'da asgari ücretle geçinmek çok kolay diyorlar. Ben mesela böyle temizlik işimde çalışıyorum. 8 saat Almanların çöpünü temizliyorum. Elime geçen para primlerle 1800 Euro falan. 2 oğlum var, çocuk parası alıyoruz. Eşim çalışıyor, 1600 Euro. Etti 3900 Euro."
Telefon giderlerini, araba için aldığı mazotu, kirasını ve faturalarını, kültürel ve sosyal etkinliklerini, evin gıda giderlerini ve çocukların giyim ihtiyaçlarını çıkardığında eline 300 Euro para kaldığını belirtti. Gurbetçi, "O da Türkiye tatilimiz için kenara atıyoruz. Bari bir ay insan gibi yaşayalım, biz memleketimizi çok özlüyoruz." diyerek ironi yaptı.
Odatv.com
Tarih verildi: AKP'den memur ve emeklilere zam açıklaması
Oğlunu yurtdışına kaçıran Eylem Tok dönüş için şart koştu: "Ülke bana desin ki…"
Merkez Bankası rezervinde 'artış oyununun' detayları ortaya çıktı!
PKK ısrarını sürdürüyor: Öcalan'a özgürlüğü şart koşuyorlar
'Cumhurbaşkanına hakaret' davalarında rekor artış! Tam 20 bin 539!
Ankara’da korkunç tablo: Korona neredeyse tüm ilçelere yayıldı!
81 yaşındaki Çetin Doğan tutuklanarak cezaevine gönderildi!
Rizeliler çay fiyatlarına isyan etti! 'Çay İstanbul'da, Ankara'da daha ucuz'
Hataylı depremzedeler elektrik sorununun bir türlü çözülememesine isyan etti! "Bir halkı komple hedef göstererek elektriksizliğe mahkûm edemezsiniz"
Helikopterimiz teröristlerin roketinden kıl payı kurtuldu !
AKP'li vekiller kurdeleyi komutana tutturdu!
AKP'li Belediyenin şirketinde Suriyeli kaçak işçiler! Büyük skandalı Suriyeliler itiraf etti: Sınırdan para verip araçla geçmişler
Tekerlekli vergi dairesi!
Korkmaz Karaca'nın Sedat Peker'in iddialarını doğrulamasının ardından Soylu'ya sert tepki!