Korumaları soru sormak isteyen muhabiri ve ‘4 enkazım var’ diyen vatandaşı itekledi, AKP'li başkana tepki yağdı!

48 izlenme 16 Şubat 2023
Reklamlar

AKP'li Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem bölgesinde kendisine soru sormak isteyen FOX TV muhabirinin sorularını görmezden gelerek cevap vermedi. O sırada Güngör'e "4 enkazım var" diye tepki gösteren bir yurttaşı ise, Güngör'ün korumaları itekledi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler tüm Türkiye’yi derinden sarsarken; yöneticilerin deprem bölgesinde tavırları tepki çekmeye devam ediyor.

AKP'Lİ BAŞKANIN KORUMALARI MUHABİRİ VE DEPREMZEDEYİ İTTİ

Kahramanmaraş’ın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile korumalarının deprem bölgesindeki hareketleri sosyal medyada gündem oldu.

Güngör, deprem bölgesinde kendisine soru sormak isteyen FOX TV muhabirinin sorularını görmezden geldi. Güngör’ün peşinden giden FOX TV muhabirine ise korumalar engel oldu. O sırada Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e “4 enkazım var” diye seslenen bir yurttaşı ise korumalar itekledi.

Bu hareketine sinirlenen yurrttaş, “Neden vuruyorsun bana, kime vuruyorsun” diye tepki gösterdi.

O anlar sosyal medyada yoğun tepki çekti.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vekil Esenyurt'taki kayyum yönetimini hedef aıldı! "Bu beyefendi davaya gölge düşürüyor" Sedat Peker'in yakınındaydı: Emre Olur'un ifadesinde MHP ve gizli tanık ayrıntısı SGK uzmanı Özgür Erdursun 'şimdiden geçmiş olsun' diyerek açıkladı: "Emeklilerin o hakkı kaldırılıyor" Kurultay olmazsa imza süreci başlıyor