Home
06 Nisan 2020 ( 92 izlenme )
Reklamlar

Koronavirüs nedeniyle İstanbul Bağcılar'da 4 bina karantinaya alındı!


İstanbul Bağcılar'da Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir Mahallelerindeki 4 bina karantinaya alındı.



Bağcılar'da İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile, 4 mahalledeki 4 bina için, bina sakinlerinde koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine karantina kararı alındı. 

Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; 

04 Nisan 2020 tarihinde toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmelerde;  İlçemiz Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir Mahallelerindeki 4 binada ikamet eden vatandaşlarımızda yapılan Covit19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, bu binalarda Umumi Hıfzıssıhha Kanunu hükümleri uyarınca KARANTİNA tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir. 

POLİS GİRİŞ VE ÇIKIŞI KAPATTI

O binalardan biri de Bağcılar Merkez Mahallesi 718 Sokak'taki 5 katlı bina. Binanın girişine polis emniyet şeridi çekti. Binaya giriş ve çıkışlara izin verilmiyor. Binanın çevresinde Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nöbet tutuyor. Dairelerde yaşanan vatandaşların ihtiyaçlarının ise karşılandığı kaydedildi.


http://www.krttv.com.tr/gundem/koronavirusnedeniyleistanbulbagcilarda4binakarantinayah31753.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'den rüşvet alanlara, hadisli beddua Özgür Özel: "Ben gelince paldır küldür kaçıyorlar buradan" Aralarında Kılıçdaroğlu da var: 1190 dokunulmazlık dosyası Cumhurbaşkanlığı’nda Türkiye yabancılara cennet oldu! Bulgar turistler pazara akın etti, Edirne'deki Ulus Pazarı'nda adım atacak yer kalmadı!