Özçelikİş Sendikası, üyelerine yönelik yaptığı açıklamada, 2024 yılı sonunda emekliliği hak edenlerin en geç 31 Aralık 2024'e kadar emeklilik işlemlerini başlatması gerektiği konusunda uyardı. Sendikaya göre, 2025 yılında emekli maaşı bağlanma oranlarında ciddi bir düşüş bekleniyor.
Özçelikİş Sendikası, "Değerli üyelerimiz" diyerek başlayan uyarısında, 2024 yılı sonuna kadar emekli olmayı hak eden üyelerin en geç 31 Aralık 2024'e kadar başvuru yapmaları gerektiğini vurguladı.
Açıklamada, emekli maaşı bağlanma oranlarında enflasyonun etkisiyle 2025 yılında bir düşüş eğilimi görüleceği belirtildi. Bu sebeple, 2025 yılına sarkan başvurularda emekli maaşlarının %3035 arasında daha düşük bağlanabileceği ifade edildi.
Özçelikİş Sendikası, üyelerine emekli aylığı bağlanma oranlarında yaşanacak düşüşe dikkat çekerek, 2024 yılı sonuna kadar başvuru yapmayanların bu oranlarla karşılaşabileceği konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca, gelişmeler hakkında üyelerin bilgilendirileceği de belirtildi.

Emekliliğini hak eden üyeler, 31 Aralık 2024 tarihine kadar başvurularını yapmazlarsa, 2025 yılında daha düşük emekli maaşı alma riski ile karşı karşıya kalabilirler. Sendika, üyelerine süreci yakından takip etmelerini ve en geç yıl sonuna kadar emeklilik müracaatlarını tamamlamalarını tavsiye etti.
Sözcü
Bu nasıl hainlik! Belediyenin kent lokantasına ürün yetiştiren seraya saldırdılar41 izlenme
Filistinliler Erdoğan'ı protesto etti, Anadolu Ajansı 'Erdoğan'a sevgi gösterisi' gibi servis etti!58 izlenme
Erdoğan barınamayan öğrencileri hedef aldı! 'Yalan söylüyorsunuz. Hayatınız yalan. Yurt sayısını arttırdık'72 izlenme
İstanbul’un Temmuz ayı enflasyonu belli oldu38 izlenme
Özel’den Selman tepkisi: "Küstahlıkla karşı karşıya kaldık"54 izlenme
Sedat Peker ve Serhat Albayrak haberine hapis cezası56 izlenme
Mansur Yavaş seçimlerin yenileceği ilçede mitinge hazırlanıyor44 izlenme
Narkozdan ‘Mazbatayı ver’ diyerek çıktı !156 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Ciddi bir farkla hep birlikte kazanacağız
Piyasalarda kara pazartesi: Corona’nın ardından şimdi de petrol vurdu!
Bursa’daki orman yangınının bıraktığı tahribat, gün ağarınca drone görüntüleriyle ortaya çıktı!
Türkiye’nin tek çıkış yolu Atatürk’e geri dönmektir