Anadolu Ajansı'nın haberi Arapça bilenler tarafından tepkiyle karşılandı. Oyuncu Serdal Genç, "Ana dili Arapça olan biri olarak üzülerek söylüyorum AA maalesef Erdoğan protestosu bu.. "biz buradayız sen neredesin Erdoğan?" paylaşımında bulundu.

Nevşehir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç Dr. Mesut Kaya da, yandaş Yenişafak gazetesinin haberini alıntılayarak, "Mescid-i Aksa'da namaz çıkışı atılan slogan: "Biz buradayız Erdoğan, sen neredesin?" notunu düştü.
İşte o paylaşım:

Diyanet İşleri Başkanlığı Atatürk'ü yine yok saydı!
Halil Falyalı suikastında kullanılan silahlar bulundu!
Kılıçdaroğlu'nun sorularına Soylu'dan hakaretli yanıt!
Faiz kıskacındaki besici, alacaklılar kapısına dayanınca canına kıydı
TEİAŞ'ın özelleştirilmesine tepkiler sürüyor: 'BOTAŞ’ı da mı satacaksınız?'
Bakan Soylu, yabancılarla ilgili iddiayı soran muhabirin çenesine dokunarak şu yanıtı verdi: canım benim
Cebinde kalan son 10 lirayı göstererek isyan etti: "Bu halk sana ne yaptı ya?"
Corona virüsü tedbirlerine uymadılar! AKP’li başkan vekilinden toplu ziyaret!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Dünyanın başka hiçbir ülkesinde imam hatip tarzında bir model yok. Bu mirası neden bir dünya markası haline getirmiyoruz?"
İktidar saraylarda saltanatta, vatandaş akşam çöpünde yiyecek arayışında !
CHP’den Sinan Ateş cinayetine Susurluk benzetmesi
İşçilerin AKP binası önündeki eylemine müdahale: Gözaltılar var!
Lukaşenko: Barış istiyorsanız savaşa hazır olun demesi gündem yarattı.
İmamoğlu’ndan ‘MOBESE ve Kanal İstanbul’ tepkisi: "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek"