Konya'da Şerafettin Camii ve Alâeddin Camii’nin minarelerinde bulunan ‘ok’larla üretilen efsanelerin sırrı yıllardır dilden dile dolaşıyor. Şerafettin Camii’nin minaresinde 5 ok, Alâeddin Camii’nin tepesinde ise 6 ok bulunuyor. Kamuoyunda ise yıllardır bu okların CHP’nin tek parti döneminde yerleştirdiği konuşuluyor. Özellikle yerel ve bazı yaygın basın kuruluşları da Şerafettin Camisi’nin minaresindeki alemde bulunan okların CHP dönemini simgelediğini defalarca yazdı.
Bir sokak röportajında vatandaş caminin üzerindeki bu tartışmalı paratonerler için, “Bu caminin minaresinde CHP’nin okları(amblemindeki 6 ok) var. Burada ömrüm boyunca namaz kılmadım kılmam.” dedi. O anlar gündem oldu.
Odatv.com
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı
İBB Meclisi'nde 43 milyonluk istifa tartışması! CHP'li üye ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu karşı karşıya geldi!
PTE Marine Türkiye'nin yaptığı araştırmaya göre 2018 - 2023 yıllarına göre Schengen vize başvurularının en çok reddedildiği ülke belli oldu
Erdoğan, İstanbul sonuçlarını kabullenmemekte ısrarcı! "Yolsuzluk var"
Meral Akşener ‘fezlekeler’ konusunda net konuştu
Türkiye'ye vize kapıları kapandı: 3 Avrupa ülkesi için başvuru yapılamıyor
7 işçinin hayatını kaybettiği Dilovası faciasının iddianamesi tamamlandı
CHP'den 'İsmail Arı' tepkisi: "Kalemden korkanlar yine devrede"
"AKP içinde iki ekip kavgası yaşanıyor, kongrede kırılma yaşanabilir"
Bakan Murat Kurum geçinemediğini söyleyen emekliye dilenci muamelesi yaparak yardım kartı vermeye çalıştı, yaşlı kadın parayı iade etti!