Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarından ve İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında arama kararı olan eski Futbolcu Hakan Şükür, Türkiye'de hakkında paylaşım yapan yurttaşlara tazminat davası açmaya başladı.
Şükür'ün açtığı bazı tazminat davalarını da kazandığı öğrenildi. Burak Bekiroğlu, X hesabını kullanıcısı 8 8 Şubat'ta Şükür'ün ABD'deki noter aracılığı ile Türk vatandaşlarına dava açtığını söyledi.
Bekiroğlu, "Türk yargısından kaçan bir şahsın hiç bir hükmü olmayan ABD noterliğinden verdiği vekaletname adı altındaki geçersiz kağıt parçası ile verdiği yetkiyle açılan davalar üzerinden kaçtığı Türk yargısını insanlarımıza silah olarak kullanıp, geçim sağlanmasını hiç bir hukuk sistemi kabul etmez" ifadelerini kullandı.
Gazeteci Emrullah Erdinç de X hesabından Şükür'ün açtığı tazminat davalarına lehte hüküm veren hakimler hakkında soruşturma açıldığını bildirdi.
Erdinç, "Fetö terör örgütü mensubu olduğu iddiasıyla Kırmızı Bülten’le aranan Hakan Şükür’ün lehine tazminat kararları veren hakimlerle ilgili inceleme başlatıldı. Bunun çok önemli bir soruşturma olduğunu belirtelim" dedi.


Türkiye’de her bin kişiye bir hekim düşüyor26 izlenme
19 Mayıs kutlamalarında MHP'lilerle CHP'liler arasında kavga çıktı!39 izlenme
CHP’li başkan israfı gözler önüne serdi: "Artık şatafata son"33 izlenme
Yalan haberle Mansur Yavaş'ı karalamaya çalışan Beyaz TV’ye vatandaş haddini bildirdi 'Aldığınız maaş haram !'215 izlenme
Ortadoğu uzmanı usta gazeteci Hüsnü Mahalli'den çok çarpıcı Kudüs yorumu !5589 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Gazze tepkisi: "Aylardır Filistin'de mazlumlar inim inim ağlarken ticareti durdurmayanlar utanmadan, sıkılmadan..."31 izlenme
AKP'li vekil Şebnem Bursalı’nın 'Istakoz' paylaşımına emekliden tepki: "O parayla 3 hafta geçiniyorum"29 izlenme
İBB’den 100 bin öğrenciye burs! İşte başvuru şartları25 izlenme