AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda fahiş faturalar hakkında konuştu.
Erdoğan, yurttaşların beklentileri aksine herhangi bir düzenleme açıklamazken; enerji fiyatlarının dünya genelinde arttığını öne sürdü.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Erdoğan'ın sözlerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yanıt verdi.
''Günlerdir bile isteye, göz göre göre beklentiye sokulan milletimiz, bir kez daha elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştır'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Milletimize söz verdim; bu mücadelemin sonu değil, daha başlangıcı'' ifadelerini kullandı.

Halk yardım beklerken CHP’li belediyelere abluka! İşte yardımları engellenen belediyeler...64 izlenme
Talih kuşu rant kaynağı oldu!84 izlenme
Hakim Ayşe Sarısu Pehlivan görevden uzaklaştırıldı!191 izlenme
AKP'li belediye dönemindeki hamle sonunu getirdi: İlçedeki tek lise kapatıldı9 izlenme
‘Askıda ekmek’ kuyruğunda isyan! '12 saat ekmek alabilmek için dikiliyoruz. İşim olsa gelip buradan ekmek almam. İş arıyorum!'57 izlenme
Sıla bebeğin teyzesi konuştu: "Kardeşim dahil herkes en ağır cezayı almalı"36 izlenme
Cumhuriyet döneminde kuruldu, AKP iktidarı sattı!125 izlenme
Halil Falyalı soruşturmasının seyrini değiştirecek gelişme: Koruması 3 kişinin ismini verdi!49 izlenme