Keçiören Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü çerçevesinde bir davet gerçekleştirildi. Davette konuşma yapan Belediye Başkanı Mesut Özarslan, salonda Türk bayrağı ve Atatürk posterinin yer almaması sinirlendi. Ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler kapsamında yapılan davette engelli vatandaşlara özel bir programın yer almamasına sinirlenen Özarslan, "Bir daha böyle bir şey olursa tüm kadroyu değiştiririm" dedi.
Sosyal medya hesabından da açıklama yapan Özarslan paylaşımında şunları ifade etti:
"Kıymetli hemşehrilerim,
Keçiören Belediyesi olarak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza yakışır bir program düzenleyememenin üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. Bu konuda gerekli özeleştiriyi yaparak, bu eksikliği telafi etmek adına yeni yıl kutlamalarını engelli vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştirme kararı aldık.
Engelli bireylerin toplumsal yaşamda karşılaştıkları zorlukların farkında olan bir belediye olarak, yılbaşı etkinliğimizde onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu etkinlik, engelli vatandaşlarımızın eşit, erişilebilir ve mutlu bir yaşam sürmelerine yönelik kararlılığımızın bir göstergesi olacaktır.
Etkinlik detayları ve tarih bilgileri ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Keçiören’deki tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı kutlamaya davet ediyor, yeni yıla birlikte umutla adım atmayı diliyoruz.
Saygılarımızla…"
Odatv.com
Sedat Peker'den özür paylaşımı
İYİ Parti’nin açıkladığı isim adaylıktan çekildi: Parti içi sıkıntılar aşılmayacak boyutta!
Edirneli esnaf 'İşte 2022 Türkiye'si. Vatandaş ikinci el ayakkabıyı bile alamıyor!'
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda neler oluyor?
15 Temmuz şehidi eşinden Bakan Bayraktar'a sert tepki! "Bakan oldun ama başka hiçbir şey olamadın"
BBP’li isimden skandal sözler! "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?"
İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu
Abdüllatif Şener’in komşuları o anları anlattı: "Dört el silah sesi duydum"
Ekonomist Memduh Bayraktaroğlu’ndan şok eden 'ikinci 128 milyar dolar' iddiası!
Yolsuzluğu ortadan kaldıracağım diye göreve gelmişti: Cumhurbaşkanı, koltuğunda sakladığı 500 bin dolarla yakalandı!
Oğlu, makam aracıyla uyuşturucu satmaktan tutuklandı... Baba, Ali Erbaş'la cami açılışında
Kılıçdaroğlu: Ey Saraydaki ekonomi dehası, dokunduğun her şeyi eline yüzüne bulaştırdın!
ABD Başkanlık Seçimi’nde fark kapanıyor!
Alaattin Aktaş: "Asıl kıyameti şubat faturalarında göreceğiz"