Görüntülerdeki en dikkat çekici anlardan biri, personel odalarının bulunduğu 2. katta yaşanıyor. Saat 03.27'de bir kişinin odaya girerek uyarıda bulunmasının ardından kattaki tüm odaların kapılarının açıldığı ve personelin üzerlerini giyinerek 10 dakikadan daha kısa bir sürede organize bir şekilde çıkışa yöneldiği görülüyor. Bir başka karede ise alevlerin bir koridoru tamamen doldurmasından sadece 40 saniye önce bir kişinin koşarak bölgeden son anda uzaklaşması, facianın boyutunu bir kez daha ortaya koyuyor.
Daha önceki duruşma sürecinde, otelin genel müdürü Emir Aras ve ailesinin yangının başlamasından kısa bir süre sonra odalarını terk ettikleri anlara ait görüntüler ve otel yetkilileriyle yaptığı telefon görüşmeleri de dosyaya girmişti.
TELE1
Beş öğrenciye cinsel istismarda bulunan öğretmenin cezası belli oldu!
883.5 milyon lira güvercin gibi uçtu
Kamu bankalarında atama rüzgarı: 12,530-22,500 TL arası maaş!
HKP'den suç duyurusu! Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
Emniyette mülakat skandalı! “Türkiye birincisi mülakatta elendi”
Yer Fethiye: Yabancı turistler restoranlarda yemek yedi, yerli turist kıyıda oturup izledi
Bakan Şimşek'ten 'İngiltere' haberine tepki: 'Batmanlı hemşerimle Londra'da ziyaretime gelmiş kişiyi tanımıyorum'
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Can kaybı 4.515'e. vaka sayısı da 163.103'e yükseldi!
Atatürk'e yapılan hakaretlere sessiz kalan Diyanet'ten ilk kez sağduyulu açıklama geldi: “Atatürk'ü anlamaktan aciz, gafil ve hainleri kınıyorum”
Yunan adalarına bayram tatili akını
Ersan Şen ve Cem Küçük birbirine girdi 'Sana göre Almanya'da millet donla geziyor'
Pazarda yurttaşın 'enflasyon' feryadı: "Kağıt topluyorum, plastik topluyorum, hurda topluyorum. Ellerime bakın. Bakın, halimize bakın. Geçinemiyoruz"
Enflasyon rakamları açıklandı, canavar hortladı!
Mutlak butlan günü YSK'da ne yaşandı? Tek tek anlattı