İktidarın kayyım uygulamalarına tepki yağmaya devam ederken, İstanbul'daki 38 ilçe belediyesinde CHP'li üyeler ortak kınama metnini okudu.
Kağıthane Belediye Meclisi'nde ortak metnin okunduğu esnada, AKP ve MHP grubu, CHP'li meclis üyelerine su şişesi fırlattı. Saldırı sonrası arbede yaşandı.
CHP'li meclis üyeleri Soner Berberoğlu ile Çetin Özcan aldıkları darbeler sonucunda yaralandı. Grup Başkanvekili Vural Koçyiğit'in de aralarında bulunduğu bazı CHP'liler de darp edildi.
Kağıthane Belediyesi zabıtaları, mecliste gözlemci olarak bulunan ve herhangi bir slogan atmadan ellerindeki dövizleri kaldıran CHP Kağıthane Gençlik Örgütü üyelerine de saldırdı. Olay daha sonra belediye bahçesine taştı. Gerginlik sırasında CHP'liler "Hak, hukuk, adalet", "Terörist değil vatandaşız" şeklinde slogan attı.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan meclis üyelerinin tedavileri devam ediyor.
Kaynak: ANKA
Tele1
Büyük Taarruz, Kurtuluş Savaşı ve Başkomutan !
DSP’de sular durulmuyor, tepkiler illere sıçradı
Gülen’in ABD’deki sağlık harcamaları için SGK ne kadar ödedi?
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hizmet ettiği ülkeye gömüldü! Cenzeye giden bazı FETÖ'cüler yüzünü sakladı
AKP’li milletvekili deprem bölgesinde siyaset yaptı, eşi vatandaşlara ağır hakaretler etti
Skandal görüntü! 5 uzman çavuşa kamyon kasasında disipline sevk
Bulgarlar yılbaşı alışverişine geldi: Gördükleri her şeyi satın alıyorlar!
Sosyal medya bu 'şanslı'yı konuşuyor! Babası eski vekil, bir amcası büyükelçi, diğer amcası belediye başkanı, Büyükelçilikte 'yeğen' reklamı!
Eski Adalet Bakanı'na yolsuzluk suçundan idam cezası