İstanbul yokuşlarında kilolarca ağırlıktaki çekçek arabalarıyla sokak sokak gezerek, çöplere atılan kâğıtları, pet şişeleri toplayıp satarak hayatını kazanmaya çalışan on binlerce insanın işine alenen çomak sokuluyor.
İstanbul Valiliği geçen hafta Ümraniye ve Bakırköy’de 100’e yakın atık toplama deposuna baskın düzenledi. Kâğıt toplayıcılara cezai işlem uygulandı, çekçek arabalarına, çuvallarına el kondu. Bunun üzerine katı atık toplayıcıları seslerini kamuoyuna duyurmak üzere bir basın açıklaması yaptı. Açıklama metnini okuyan, dört yıldır katı atık işinde çalışan, bir depoda yatıp kalkan, atanmamış biyoloji öğretmeni Mahmut Aytar’dı.
Gazinocuların tartışması silahlı çatışmaya dönüştü: 1 ölü, 1 yaralı
Beyaz Tv programcısı'İçki içildiği kanıtlanırsa televizyonculuğu bırakırım' dedi, ama ortaya tartışma yaratan bu görüntüler çıktı !
Muhalif siyasetçi Navalni'nin ölümünde "tek yumruk" şüphesi: Bu KGB'nin ayırt edici özelliğiydi
Belediye Meclisi karıştı! AKP ve YRP’li üyeler birbirine girdi!
Sinan Ateş'in eşinden Akşener'e destek: Beni takip ettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler
AKP’li profesörün sözleri stüdyoyu karıştırdı, Erol Mütercimler canlı yayını terk etti !
İllere yazı gönderdildi! Öğretmenlere ‘tek tip’ kıyafet dayatması
AB’den Türkiye açıklaması: "Üyelik müzakereleri bu şartlarda yeniden başlayamaz"
Kanseri yenen Ali Asaf'ın dileği yerine getirildi! Binlerce balon gökyüzüne bırakıldı
Dakika 1 gol 1...! AKP'li belediye Erdoğan'a oy oranına göre yol yapacak!