Olay, Aydın’da dün gece saatlerinde yaşandı. Tele1.com.tr’den Egehan Erkün’ün edindiği bilgiye göre, taksiye binen Mine Nezahat Çavuşoğlu isimli kadın yolcu, gitmek istediği adresi tam bilmediği ve tarif edilmesini istediği için taksici Mehmet C.’ye önce hakaret etti. Kadın yolcu hakaret etmemesi için kendisini uyaran taksicinin daha sonra koluna vurdu.
Yolcunun tavrı karşısında araç kamerasının kayıtta olduğunu belirten taksici, karakola gidip şikayetçi olacağını söyledi. Bunun üzerine kadın yolcu, İzmir’de öldürülen taksici Oğuz Erge’yi hatırlatarak, “Taksicileri, arkadan g******* vuruyorlar ya, senin gibi taksicileri vursunlar a****…” dedi.
TELE1.com.tr’den Egehan Erkün’e konuşan taksici Mehmet C., İzmir’deki Oğuz Erge cinayetinin ardından bu olayı yaşamasının kendisini üzdüğünü belirtti.
Kendisine hakaret eden yolcudan yarın saat 11.00’de şikayetçi olacağını da sözlerine ekleyen Mehmet C. şöyle konuştu:
“Yarın 11.00’de şikayetçi olacağım. Polisler de aradı beni. Sonuna kadar şikayetçiyim. İki tane çocuğumuzun ekmeği için çalışıyoruz. Zaten psikolojimiz iyi değildi. İzmir’de geçen gün arkadaşımızı öldürdüler. Bu da tuzu biberi oldu. O cümleyi duyduğumda çocuklarım aklıma geldi. Elle temasta bulundu, küfür etti.”
Tele1
Sosyal medya ayağa kalkınca, Tuzla'da 7 yaşındaki çocuğu döven saldırgan yeniden tutuklandı
Yaşadıklarını sosyal medyadan duyurdu: Zarar görmek, ölmek istemiyorum!
Sosyal medya Atatürk’ün bu görüntülerini konuşuyor!
Arşiv Süleyman Soylu'nun peşini bırakmıyor ! 'Zekeriya Öz'e geleceğim adına müteşekkirim'
Akbelen ormanları 10 yılda nasıl değişti?
Aynı okuldan mezun Türkler zar zor üniversiteye girerken Suriyeliler tıp fakültesini kazandı! Türklerin puanı açıklandı, Suriyelilerin puanları açıklanmadı!
Ete zamda Avrupa’yı 30’a katladık
Ulaştırma Bakanı Discord'u yeni mi öğrendi? 'Doğrudan üye olamıyormuşsunuz'
Fatih Terim, Seçil Erzan'ın para listesinden çıktı: İşte verdiği ve aldığı para
İmamoğlu: Yıldırım’a teşekkür ederim rapor doğru
Cinlerle korkuttukları çocukları istismara maruz bıraktılar: ‘Konuşmayan en az 30 arkadaşımız var’
Mansur Yavaş’tan provokasyon uyarısı
AKP’li vatandaş sokak röportajında isyan etti 'AKP üyesiyim, şimdi nefret ediyorum'
İstanbul Finans Merkezi’nde adrese teslim bir ihale daha!