İzmir #deprem'inin ardından Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan dikkat çeken analiz!

93 izlenme 30 Ekim 2020
Reklamlar
Prof Dr. Şükrü Ersoy, İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan depremin ardından Prof Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK'e önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy depremnin ardından denizde yaşanan gelgitlerin bir tsunami olduğunu söyledi.

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde, denizde gelgit oluştu. Bu sırada marinada demirli olan yelkenli teknelerin denize sürüklendiği görüldü.

CNN TÜRK yayınında bu durumu değerlendiren Prof Şükrü Ersoy, yaşanan olayın küçük çaplı da olsa bir tsunami olduğunu söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Müyesser Yıldız'dan mesaj var: FETÖ ya hiç gitmedi ya da geri dönüyor Bakan Kacır, dolaşımdaki TOGG sayısını açıkladı ve yeni model için tarih verdi Pompa halktan alıp devlete boşaltıyor! TÜİK verileri bile gerçeği saklayamadı: Türkiye'nin dörtte birinin iş bulma umudu kalmadı