İz Gazete İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Onur Mahallesi’nde yangından etkilenen vatandaşla ile görüştü. Emekli bir kadın gözyaşları içinde yaşadığı dehşeti anlattı.
Emekli olduğunu söyleyen kadın şu ifadeleri kullandı: “Param vardı içeride onu almaya girdim ama alamadım. Çok değerli değildi sadece 5 bin TL. Ama bir emeklinin neyi olur ki? Eş dost komşu bana kıyafet aldı. Yetkililere çağrı yapıyorum. Önümüz kış. Bir ev yardımı yapılsın. 10 milyar maaşla ne yapayım? Her şeyim yandı.”
Varını yoğunu yangında kaybeden emekli gözyaşları içinde yetkililerden yardım istedi. Bir emekli maaşı ile yeniden hayat kuramayacağını belirten afetzede emekli “Bir emekli maaşı ile nasıl kiraya çıkabilirim. Ben nerede kalabilirim. Çocukların her birinde kalmak olmuyor. Bir emekli maaşı ile nasıl kiraya çıkayım ne yiyeyim ne içeyim. Bir iğnem yok, 10 bin TL emekli maaşı ile ben ne yapayım? Yorganıma kadar her şeyim yandı.” dedi.
Kaynak: İz Gazetesi
Tele1
Ulusal bağımsızlığın ilk adımı Amasya Genelgesi'nin 104. yılı: Çağdaşlığa giden yol açıldı
'Çantamda bomba var' dedi, intihar etmek istedi, altından dram çıktı...
Genç polis arabasında intihar etti: Mektubunda borçları için ailesinden özür diledi
X'ten İmamoğlu açıklaması: "Karara kesinlikle katılmıyor ve itiraz ediyoruz"
Ünlü piyanist Fazıl Say'dan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar paylaşımı
Ucuz gıda hayal oldu: Tarladan sofraya 3,5 kat pahalılık!
Toprak kiralayıp buğday ekeceğimizi öğrenen vatandaşlardan Bakan Kirişçi’ye ‘Venezuela’ tepkisi: "Dünyanın bilmem neresinde…"
Rize’de testi pozitif çıkan çay üreticisi sayısı 15’e yükseldi!
Bakan Soylu, yabancılarla ilgili iddiayı soran muhabirin çenesine dokunarak şu yanıtı verdi: canım benim
İkizdereliler'den Erdoğan'a cevap! 'Burada komünist momünist felan yoktur, ben, malımı, vadimi koruyorum!'
CHP'li Avşar'dan Çalışma Bakanı Işıkhan'a istifa çağrısı: "CİMER’e yapılan şikâyetten haberiniz yok mu?"
Devlet dairesinde büyük skandal! Oruç tutmayana yemek yok
Türkiye’de de denenen Çin aşısı ile ilgili dikkat çekici iddia!
İmamoğlu’ndan Kurum’a sert sözler: "Tepetaklak gidiyorsun"