Sözcü’de yer alan habere göre, Lapseki Belediyesi’nin Haziran ayı toplantısında tartışma çıktı. 31 Mart seçimlerinde AKP’den İYİ Parti’ye geçen Belediye’de, Candaroğlu firmasının etkili olması Meclis toplantısında eleştiri konusu oldu. AKP’li Meclis üyesi Hakan Genç, Belediye Başkanı İYİ Partili Atilla Öztürk’e tepki gösterdi ve “Yanınızda Candaroğlu, her şeyde Candaroğlu çıkıyor arkadaş. Hangi vasıfla geziyor? Bugün kahveye gittim, randevu alınacak. Candaroğlu deniyor. Randevuyu Candaroğlu karşılıyor, içeri almıyor. Kim bu Candaroğlu? Bir açıkla bizde bilelim” diye sordu.
Meclis üyesi konuşmaya devam ederken inşaat firmasının yöneticisi olan Erdem Candaroğlu, toplantı kapısını açarak içeri girdi ve “Benim Candaroğlu, ne oldu? Neye karışıyorum ben? Kime karışıyorum ben? Benim hiç bir şeye karıştığım yok burada” diye cevap verdi. Bu sırada başka bir üye, Candaroğlu’nu sakinleştirerek salondan dışarı çıktı. Bazı üyeler, “Kimse Meclis’i basamaz” diye tepki gösterdi.
Yerel seçimlerde Atilla Öztürk’e firma yöneticilerinin destek olduğu belirtildi. İYİ Partili Başkan Öztürk, firma yöneticisinin toplantıyı basmasıyla ilgili “Meclis toplantısı kapanmıştı. Herhangi bir açıklama gereği duymuyorum” şeklinde açıklama yaptı.
Kaynak: TELE1
İSPARK çalışanı oğlu gözaltına alınan Sadiye Teyze: "75 yaşındayım ben hala basamak siliyorum kimseye muhtaç kalmayayım diye. Bir gittim ki torunumu çıplak çıplak yere sermişler!"
Gazi Üniversitesi Atatürk'ü sildi!
Sedat Peker'in duruşma tarihi belli oldu
Hatay’da yıkılan binanın müteahhidi ‘depremzede’ olarak kaldığı otelde yakalandı
Özelleştirme öncesi dikkat çeken ihaleler! Satışa koydukları TEİAŞ’ta milyarlarca lira harcama!
Ablamız birkaç dakikada Türkiye'yi anlattı !
Ayhan Bora Kaplan’ın 10 bin euroluk Rolex saat aldığı emniyet müdür yardımcısına dava
Kaymakamın harcamaları maaşını geçti!
Atatürk'e hakaret eden Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca tutuklandı
İktidar bu seneyi 'Emekli yılı' ilan etmişti: En düşük maaş alan emekliye zam oyunu
Süleyman Soylu'ya 4.9 tonluk kokain soruldu!
Erdoğan'ın imzasıyla kalkan İstanbul Sözleşmesi'ni Erdoğan'ın kızı nasıl savunmuştu?
Sedat Peker'in işaret ettiği limana yine uyuşturucu operasyonu
İmamoğlu'ndan önemli iddia! "İnsanları arayarak 'yalancı şahit' olmaya zorluyorlar"