Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada siyasete dalınca tepkiler de gecikmedi.
Bakan Kurum, "Biz hep güvenden, istikrardan yana olduk, olmaya da devam edeceğiz. İstanbul Ticaret Odası da buradaki sanayicilerimiz de iş dünyamız da Recep Tayyip Erdoğan'dan yanadır" ifadelerini kullandı. İTO Meclis Üyesi Barış Avşar, Kurum'a "Sayın Bakan'ım, siyaset yapmayın" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) aylık meclis toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, göreve geldikleri günden bu yana İstanbul'a, ticarete, sanayiye, şehirciliğe dair tüm çalışmalarında halkın ve ülkenin yararına istişare halinde birlikte çalıştıklarını söyledi.
Sanayicilerin ve iş dünyasının Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olduklarını kaydeden Kurum'a İTO Meclis Üyesi Barış Avşar tepki gösterdi. Avşar, Kurum'a, "Sayın Bakan'ım, siyaset yapmayın" dedi.
Söz konusu olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Avşar, "Sevgili dostlar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugün İTO Meclisimize ziyarete geldi. Ancak meclis kürsüsünde misafir adabının çok dışına çıkarak siyaset yapmaya başladı. Bende kendisine cevabını verdim. İstanbul Ticaret Odası sizin arka bahçeniz değil" ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
Üsküdar Belediye Başkanı'nın, İmamoğlu'na teşekkürü AKP'yi karıştırdı!37 izlenme
Siyanürlü maden bölgesinde çıplak elle arama kurtarma çalışması29 izlenme
Vakfı okullarda kulüp kurma çalışmalarına başladı!182 izlenme
İşsiz bir babanın isyanı 'Alacağını tahsil ederken varsın, Ben açken neredesin? Yok ettiler ülkeyi!'74 izlenme
Kırıkkale Valiliği: Sıfırlanan vaka sayısı 1 günde artış gösterdi!65 izlenme
Seçil Erzan vurgununda yeni detaylar: 'Fatih Terim Fonu' mağduru İnci ve Bülent Çeviker çifti konuştu49 izlenme
İddia: Belediye başkanı taciz etti, AKP üstünü örttü39 izlenme
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü motokurye kazasında dakika dakika yaşananlar: Hatalı tutanak skandalı32 izlenme
Uyuşturucu Baronunu bırakan hakimden flaş ifade! "AKP'li vekil baskı yaptı"
Marmaraereğlisi depremi sonrası uzmanlardan peş peşe açıklamalar: Büyük depremi tetikler mi?
Sedat Peker’in suçlamalarda bulunduğu Salih Orakcı kimdir? Bir şirketin yüzde 50’sini almıştı
MEB, Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nün restorasyonu için ABB’ye verdiği yetkiyi geri aldı!