Beştepe'de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısının adresi bu kez değişti.
Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kapsamında hükümet, Ahlat'ta bir araya gelme kararı aldı. Kabinenin toplanacağı adres ise yıllardır harcamalarıyla tartışma konusu olan Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi.
Ekonomik dar boğazın gölgesinde iktidar, ülke genelinde tasarruf tedbirleri ilan etti. Ancak, Cumhurbaşkanlığı’nın bu tedbirlerden muaf tutulması, kamuoyunda tartışmaları da beraberinde getirdi.
Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kabine toplantısı da Ahlat'a taşındı.
1.2 MİLYARLIK HARCAMA
Ahlat'ta yapılacak Kabine toplantısının gerçekleştirileceği külliye, yapımı sırasında harcanan paralar nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Bitlis Ahlat'taki bu yapının 2026 yılında tamamlanması planlanırken, inşaat sürecinde harcanan paranın 1,2 milyar Türk Lirası'nı bulacağı öngörülüyor.
Cumhurbaşkanlığı'na ait kilometrelerce uzayan koruma araçları konvoyu da zaman zaman tartışma konusu oluyor. Ahlat’ta 25 Ağustos Pazar günü yapılacak Kabine toplantısı için ilçeye yüzlerce araç ve korumanın gitmesi bekleniyor.
Sözcü
İran'da, ahlak polisine karşı çıkan genç kadın dünya gündeminde1921 izlenme
Meral Akşener'e soru tuzağı kuran A Haber muhabiri MEB'in kadrolu bankamatik çalışanı çıktı!51 izlenme
İnandılar, GDO'suz buğday üretmeyi başardılar! Belediye de destek oldu!4654 izlenme
İstanbul'da yoğun bakım çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti140 izlenme
Başkan Soyer, makam odasını minibüse yükledi! Tek tek geziyor!117 izlenme
Halktan topladılar itibara harcadılar10 izlenme
Korkmaz Karaca, Erdoğan'ın danışmanı olduğunu inkâr etti! "Haram yemedim"40 izlenme
Süleyman Soylu hakkında suç duyurusu30 izlenme
Tanju Özcan'dan MHP'lileri kan ter içinde bırakacak soru!
Maliyetler yüzde 50 arttı, şeker fabrikaları zorda!
Yeni Şafak yazarı hakkında suç duyurusu! Özgür Özel hakkında ağır ifadeler kullanılmıştı
ABD'de iç savaş sesleri: Cumhuriyetçi eyaletler Biden'a karşı ayaklandı, aşırı sağcılar da harekete geçti