Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Göztepe-Altay maçı, bir Göztepe taraftarının Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner bayrağı direği ile saldırmasının ardından hakem Emre Kargın tarafından tatil edilmişti.
Olayların fitilini Altay taraftarlarının bulunduğu bölümden Göztepeli taraftarlara atılan işaret fişeği alevledi.
İşaret fişeği tribünde maçı izleyen bir Göztepe taraftarının yüzüne isabet etti. Yaralanan taraftar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı.
Olay anının güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı. İşte o görüntü:
Yaralanan taraftar Mehmet Çakır sahaya giren ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çakır'ın fişeğin isabet etmesi sonucu yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtildi.
Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e köşe gönderiyle vuran taraftarı gözaltına aldı.
Altay taraftarlarının bulunduğu bölümden fişek atan kişinin tespiti için çalışmalarını yürüten ekipler, şüphelinin yakalanması için Altay taraftarlarının stattan çıkışına izin vermiyor. Stat kameralarını inceleyen polis, fişeği atan kişinin stada nasıl girdirdiğini de araştırıyor.
Öte yandan Vali Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne da Gürsel Aksel Stadına gelerek incelemede bulundu.
Yeniçağ
Erdoğan’ın atadığı altı rektör hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı!
Hizbullah tetikçileri cezasız mı kalacak? Bu yıl sona eriyor…
Erdoğan’ın maaşı yüzde 40,4 zamlanacak!
6 yaşındaki çocuk yetersiz beslenme ve işkenceden ölmüştü: Kardeşi de açlıktan ölümle pençeleşiyor
Bar ve restoranların saat isyanı! "Müşteri geldiğinde dükkan kapanacak!"
Adnan Oktar'ın serveti devlete geçti
Son anket Saray İttifakı'ndaki erimeyi gözler önüne serdi! İşte sonuçlar
CHP’li başkandan hamle: T.C. ibaresi geri geliyor!
180 Bin TL maaşlı Tarım Kredi Müdürü, ayçiçek yağına yapılan zammı savundu! "Makul düzeyde!"
İYİ Partili Usta: "Gıdaların KDV’si yüzde 1’e indirilirken kırmızı etinki yüzde 18’e çıkarıldı"
Traktörü haczedilen çiftçi gözyaşlarıyla isyan etti 'Saraylarda yaşıyorlar! Doy artık doy!'
İYİ Parti'de istifa dalgası: Ece Güner istifa etti
Sokakta koşan kadın videosuna Arap kadınların yorumlarını okuyunca Atatürk’e minnet duyacaksınız
Yavaş duyurmuştu, Ankara Barosu’ndan destek geldi: Kol saatinin yerine Atatürk geliyor…