"Almanya bizi kıskanıyor" sözlerinin lafta kaldığı her fırsatta dile getirilirken, Almanya'da yaşayan bir Türk genci çarpıcı bir video yayınladı.
Almanya'da asgari ücretle çalışanların saatte 12 Euro kazandığını belirten Türk genci, bir markete girdi. Kamerasıyla ürünün fiyatını çeken genç adam, hangi üründen 12 Euro'ya kaç adet satın alınabileceğini de söyledi.
12 Euro ile 17 tost ekmeği, 6 kilo elma, 15 adet çikolata, 8 adet ananas, 7 paket 10'lu yumurta, 25 kilo un, 15 kilo şeker, 6 litre sıvı yağ, 17 adet kutu bira, 18 adet 500 gramlık makarna, 4 adet pizza, 11 litre süt, 14 adet bebek maması, 4 adet çocuk bezi ve 1 adet viski alınabiliyor.
Emekliye zam yok, Çinli şirkete ve Trendyol'a milyonluk vergi kıyağı var!
Komisyonda 'Umut Hakkı' gündemi: MHP 'uzlaştık' dedi, CHP 'şerh' düştü
Son 1 aydaki gelişmeler AKP'nin canını sıkacak! Anketlerin dilindeki çarpıcı sonuç
Yerel seçimler: Bazı propaganda yasakları başladı
Kamer Genç’in yıllar önce AKP'li vekillerin üzerine yürümesine rağmen meclis kürsüsünden yaptığı ‘Fethullah Gülen’ uyarısı yeniden gündem oldu
Esnaf, ekonominin haline böyle isyan etti: "Maliyeti 30 TL, ben 20 TL'ye satamıyorum"
Erdoğan’ın ’Asgari ücret’ sözlerine sokaktan yanıt geldi: "Asgari ücrete yılda 1 kere zam yapılacak diyorlar. O zaman her şeye yılda 1 defa zam yapılsın"
Yurttaşlar borç-faiz sarmalında: "Kara kara düşünüyoruz. Korkuyla yaşıyoruz. Bu geçinme değil, sürünüyoruz!"
Polis kaçak göçmenleri radarına aldı!
Bakan Pakdemirli Asrın Projesi hakkında çıkan iddiaları doğruladı!