Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı TÜGVA’nın öğrencilere yönelik Edirne’de 1 Temmuz ila 5 Ağustos tarihleri arasında “TÜGVA İstanbul Doğa Kampı” düzenleyeceği iddia edildi.
BirGün’den Deniz Güngör’ün haberine göre; MEB ve TÜGVA arasında 25 Şubat 2021 tarihinde imzalanan protokol kapsamında düzenlenecek olan kampa ilişkin TÜGVA İstanbul Temsilcisi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. Başvuruda, 13 Mayıs ila 14 Haziran tarihleri arasında TÜGVA’nın okullarda stant açma, afiş ve pankart asımı, konferans ve sınıf ziyareti izni için izin talep etti.
TÜGVA’nın 8 Mayıs’ta gönderdiği başvuruya 14 Mayıs’ta yanıt veren İstanbul Valiliği, TÜGVA’nın MEB’e bağlı tüm okullarda stant açma, afiş ve pankart asımı, konferans ve sınıf ziyareti için izin verdiği söylendi.
TÜGVA aynı zamanda yine ortaokul öğrencilerini hedef alan 6 haftalık TÜGVA İstanbul Ortaokul Yaz Okulu projesi yapacak. Kuranı Kerim, Temel Dini Bilgiler gibi derslerin verileceği yaz okulu projesi MEB ve TÜGVA arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilecek. 24 Haziran ila 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek projeye 4. sınıf mezunu, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılacak.
Kaynak: TELE1
DEİK'ten tepki çeken çağrı! "Afrikalı öğrencileri işe alın"88 izlenme
'İntikam almayacağız' diyen Taliban, polis şefini infaz etti!66 izlenme
Olay yaratacak 'infaz edilen ceza silindi' iddiası! Yargıtay Mehmet Ağar'a mı çalıştı?79 izlenme
Kanada'da koronavirüs nedeniyle işini kaybedenlere aylık 2 bin dolar!106 izlenme
İBB seçimlerinde Binali Yıldırım'a destek veren şirket ihaleleri bir bir topladı!32 izlenme
Halk Erdoğan'a 'görev onayı' vermiyor!25 izlenme
birçok ülkede dışsatım yasakları32 izlenme
Memlekette felaket üstüne felaket yaşanırken, Erdoğan Kırıkkale'de miting yapıp oy toplamaya çalışıyor !470 izlenme