Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in 'Kasten yaralama' suçundan 1 gün ceza evinde kaldığı ortaya çıktı.
Karıştığı olaylarla gündemden düşmeyen yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin hakkında Beşiktaş’taki bir gece kulübü çıkışında karıştığı kavga sonrası dava açılmıştı.
Çetin ‘kasten yaralama’dan 2011’de 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
‘Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına’ karar veren mahkeme, Çetin’in 5 yıl suça karışmaması halinde cezanın düşürülmesine hükmetti.
Ancak Çetin yine rahat durması ve 2013’te Asmalımescit’te yine kavgaya karıştı. Mahkeme, 19 Nisan 2018’de Çetin’in 1 yıl 8 aylık hapis cezasını çekmesine hükmetti.
RÜZGAR GİBİ GİRDİ ÇIKTI
Çetin, 21 Mayıs’ta Maltepe Açık Cezaevi’ne giderek teslim oldu ancak birkaç saat sonra çıktı. Çetin’in 671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'de belirtilen '5 yıl altı hapis cezası alanlar denetimli serbestlik hükümlerinden faydalanır' maddesinden faydalandığı ortaya çıktı.
https://www.siyasetcafe.com/sinancetininogluruzgargibigiripcikti45587h.htm
AKP’li başkan 21 bin 900 lira çiçek, 13 bin 235 lira pide borcu bırakmış!119 izlenme
CHP’de yüzleşme toplantısında neler konuşuldu? Toplantının perde arkası35 izlenme
Yeniden Refah'ta flaş gelişme: Murat Kurum'u destekleyen MYK üyesi disipline verildi37 izlenme
Deprem bölgesine ilk gün ulaşan Çek ekibi rezaleti açıkladı: "Canlı bulunmayan enkazlara yönlendirildiler"38 izlenme
Aziz Çelik: "Milyonlarca emekliye ikramiye kazığı!"28 izlenme
Halkın okul alanı kimlere verildi?141 izlenme
CHP’nin ‘müftülüklere evlendirme yetkisi’ itirazına AYM’den ret110 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz, kendisi ve ABD’de tutuklu patronları ile Erdoğan’ın nasıl görüştüğünü ve destek olduğunu kendi ağzıyla anlatıyor!60 izlenme
Charlie Chaplin, RTE ile karşılaşırsa ne olur ? İzleyelim...
10 Kasım'da bir poster skandalı daha: AKP binasında Erdoğan'a yer var, Atatürk'e yok!
Gurbetçilerin Türkiye tatili nasıl geçer: "Öncelikle bir döviz bürosuna gider, ekonomimize katkı sağlarız. Sokak röportajcısı ararız, Almanya'yı kötülememiz lazım değil mi"
Seçimden sonra kredi kartına ayar geliyor