Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, yabancı uyruklu 2 genç arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Gençler yanında taşıdığı bıçakları çekerek birbirlerine sallamaya başladı. Çevredekiler araya girmek istese de başarılı olmadı.
O sırada cadde üzerinde denetim yapan Fatih Belediyesi Sivil Zabıta ekipleri olaya müdahalede bulundu. Kavgaya karışan şahısların ellerindeki bıçakları alarak polise bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar Geri Gönderme Merkezine götürüldü.
Yaşananları anlatan bir kafe çalışanı, “İki adam buraya geldi. Ellerinde bıçaklar ile hareketler yaptılar. Belediye ekipleri buraya geldi. Onlar, burada kimsenin olmadığını düşünerek hareket ettiler. Belediye ekipleri, iki kişiyi ayırdı. Aradan yarım saat geçtikten sonra polisler gelerek yakaladı. Akşam kalabalığı olduğu için çocuklar ve insanlar vardı” dedi.
Tele1
Gerici Hüseyin Çevik, gururumuz Arda Güler’i hedef aldı ‘Müslümanlar o formayı giyemez'
Esad'ın kaçtığı havalimanı ve VIP odası görüntülendi! Aracındaki hasarlar dikkat çekti
Döviz karşılığı vatandaşlık düzenlemesinin iptaline Danıştay’dan ret
AKP'den skandal reklam! “Senin Allah’ın öldü”
Ardı ardına geliyor: Sigaraya da zam yolda
Osman Kavala’dan casusluk suçlamasına yanıt!
Hulusi Akar, Özgür Özel'e "Silah arkadaşların sana haklarını helal etmeyerek öldüler" sözleri nedeniyle açtığı tazminat davasını kaybetti
Teğmen Ebru Eroğlu'na tecavüz tehdidi suç sayılmadı!
Atatürk'ü ağırlayan asırlık lokanta da kepenk indirdi...
Rusya’dan Japonya’ya yaptırım kararı