İstanbul Ümraniye’de yabancı uyruklu kâğıt toplayıcılar birbirine girdi!

52 izlenme 06 Temmuz 2022
Reklamlar
Ümraniye’de kağıt toplayıcılığı yapan yabancı uyruklu iki grup arasında bölge paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavga dönüştü. 

Çok sayıda kağıt toplayıcısının karıştığı kavga telefon kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Ümraniye’de Dudullu Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, kağıt toplayıcılığı yapan iki yabancı uyruklu grup arasında bölge paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Kağıt topladıkları bölgenin kendilerine ait olduğunu iddia eden iki grup arasındaki tartışma, arkadaşlarının da bölgeye gelmesiyle büyüdü. Sokak ortasında çıkan kavga çevredeki vatandaşlar tarafından telefon kamerasıyla kaydedildi. Kavga eden kağıt toplayıcıları daha sonra bölgeden uzaklaştı. 

(İHA)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ünlü oyuncu Civan Canova tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İngiltere ülkeye gelen göçmen sayısını azaltmak için sert kanunlar getirdi, bizde ise sığınmacılar gitmesin diye genelge yayımlandı! Polonya’yı tehdit etmişti, Çeçen lider Kadirov ve askerleri hakkında korkunç iddia! Emekli, memur ve memur emeklisi maaşları için kritik veriler açıklandı: İşte yeni zam tablosu