Hükümetin olmayan göç politikası, sığınmacı sorunu ve sınır güvenliği konuları son dönemin en çok tartışılan konularından bir tanesi. Konuyla ilgili neredeyse her gün yeni bir hadise yaşanıyor.
Türkiye, özellikle Arap coğrafyasından kaçanlar için cazibe merkezi haline gelmeye başlamışken, İstanbul Taksim’den gelen bir görüntü ise dikkatleri çekti.
Taksim’de yeni açılan bir gece kulübünün neredeyse tüm müşterilerinin Araplardan oluşması gözlerden kaçmadı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.
Türk toplumunun yaşam tarzına karışan, hatta geçtiğimiz Ramazan ayında oruç tutmayan vatandaşlarımıza yönelik tepki çeken söylemlerde bulunan sığınmacıların, gece kulübünde alkolün su gibi aktığı görüntülere kendi vatandaşlarına tepki gösterip göstermeyeceği ise sosyal medya kullanıcıları tarafından soruldu.
Yeniçağ
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı!
İmamoğlu Yeni Akit'in sorusunu geri çevirdi! 'Bir gazete değilsiniz. Kalemi sapkınlaşmış bir kuruma cevap vermeye tenezzül etmem!'
Erdoğan'ın Ayasofya'yla ilgili eski konuşması gündemde! 'Yan tarafta Sultanahmet'i doldurmayacaksın, 'Ayasofya'yı dolduralım' diyeceksin. Bu oyunlara gelmeyelim, bunların hepsi tezgâh'
İsraille ticaretle ilgili yaptığı paylaşımın ardından Haluk Bayraktar'ın da suçladığı Evren Barış Yavuz tutuklandı
AYM’den Öğretmenlik Kanunu kararı
Çanakkale'de tarih paslanıyor: Turgut Reis Tabyası kaderine terk edildi
Tarihi fabrikanın arazisine imar planı dayanmıyor!
Vatandaşa acı reçete, Cumhurbaşkanlığı ofis ve başkanlıklarının bütçelerine artış!
Suriye'de Alevilere yönelik saldırılara Samsun'da tepki
Dilan - Engin Polat soruşturmasını yürüten savcının 'sürgünü': Yabancı numarayla WhatsApp ağı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen İmamoğlu'ndan sitem dolu sözler: "Gelmedi. Kendi takdirleri böyleymiş"
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çöpe atılan domates ve salatalık görüntülerinin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine il Ticaret Müdürlüğü'nün soruşturma açtı
Halk ağır vergiler altında ezilirken, Meclis'e yapılacak 8'inci lokanta için bütçeden 10 milyon lira ayrıldı!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun: Egemenlik saraydan alındı ULUSA VERİLDİ