Türkiye'de dün yaşanan olaylar infial yaratırken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medyada 'TEKNOFEST' paylaşımına tepkiler yağmıştı.
CHP'den parti sözcüsü Deniz Yücel, Yerlikaya'yı "İstanbul’da 2 kadın vahşice katledilirken 'Teknofest' paylaşımı yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı derhal istifaya davet ediyorum" sözleri ile istifaya çağırmıştı. Yerlikaya'nın 'TEKNOFEST' paylaşımına 2 bini aşkın yorum gelmiş, sosyal medyada gündem olmuştu.
1 GÜN SONRA PAYLAŞIM
Gelişmelerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret edip, meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldım" diyen Yerlikaya, "Vahşi bir cinayete kurban giden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner kızlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde:
"İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret edip, meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldım. İçişleri Bakanlığı olarak en temel ilkemiz ülkemizin huzurudur. Ülkemizin huzurunun temeli de kadın temel hak ve özgürlüklerinden, kadına şiddete sıfır toleranstan geçer.
Tele1
THY'den yüzde 190 zam yapılan 'huzur hakkı' açıklaması: "Günümüz koşullarında uygun noktaya alındı"49 izlenme
TÜYAP'ta Enis Berberoğlu izdihamı!194 izlenme
‘TÜGVA araştırılsın’ önergesi AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi!45 izlenme
LGS sorularını sızdıran dönerci çıktı: Bakan 'yakaladık' dedi33 izlenme
Vahşet! Evlenmek istemediği için 13 yaşındaki kızının üzerine tiner döküp ateşe vermiş!58 izlenme
Emlak vergilerindeki fahiş artışlar AKP’lileri bile ayağa kaldırdı18 izlenme
Bakanlığın araç ihalesi böyle dedirtti: Formula yarışına mı katılacaksınız?42 izlenme
Atatürk kurmuştu: THK mülkleri AKP'li kayyum tarafından ipoteklenecek11 izlenme
Bursa'da 15 yaşındaki öz kızını arabada istismar ederken yakalandı! Mahkemedeki savunması pes dedirtti
30 milyon TL'lik rapor yazdırdılar ama önlem almadılar!
Orman yangınlarını söndüremeyen Pakdemirli İmamoğlu'nu eleştirdi!
Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi başladı!