BAĞCILAR'da sevgilisine sokak ortasında şiddet uygulayan kişiye esnaf müdahale etmeye çalıştı. Kadını bırakıp esnafla kavga eden saldırgan daha sonra yanına aldığı silahla tekrar olay yerine giderek rastgele ateş etti. Bir esnaf ayağından yaralandı, kaçan saldırgan yakalanıp tutuklandı. Şiddet gören kadın da kavgayı ayırmaya çalışanlardan şikayetçi oldu.
Olay geçtiğimiz çarşamba günü Bağcılar Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Sevgili oldukları öğrenilen kadın ile Murat Çakar arasında kavga çıktı. Erkeğin kadına şiddet uyguladığını gören çevredekiler engel olmaya çalıştı. Bu defa kadını bırakan saldırgan kendisine engel olmaya çalışanların üzerine yürüdü. Çıkan arbedeye başka esnaf da katılınca kavga büyüdü.
Dakikalarca süren kavganın ardından taraflar ayrıldı. Bir süre sonra tekrar olay yerine giden Murat Çakar, yanında getirdiği silahla çevredekilere 7-8 el ateş etti. Çıkan mermilerden biri market çalışanını bacağından yaraladı. Bu sırada marketin önünde duran bir kişi de elindeki patatesleri kaçan saldırganın arkasından fırlattı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri saldırganı Güngören'de olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Saldırganın ilk ifadesinde kız arkadaşıyla şakalaştığını söylediği öğrenildi.
Çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen Murat Çakar tutuklandı. Kız arkadaşı ise Murat Çakar'dan değil de şiddete engel olmaya çalışanlardan şikayetçi oldu.
Gerçek Gündem
Taksitleri ödenemeyen ambulans helikopterler satışa çıkarıldı
Orta Doğu'da kıyamet senaryosu gerçek oluyor: İran, S. Arabistan, BAE ve Ümman'ı vurdu
Dede Hasan Yağal'ın, Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha babası olduğu ortaya çıktı!
Rusya'da askeri uçak yerleşim bölgesinde düştü! O anlar saniye saniye kameraya yansıdı!
Çocuğun rızkı Allah'a emanet
Erdoğan Neden Suriyelileri göndereceğiz demeye başladı?
Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı'nın izinde: Antalya Barosu Başkanı'nın paylaşımından şikâyetçi oldu!
Misafire bonfile sanatçıya nohut!
Emeklilerin acı isyanı: "Eskiden yediklerimizi şimdi seyrediyoruz"
Emine Erdoğan’ın ‘itibarı zedelenmesin’ diye haberlere yargı sansürü!
AKP’li seçmen Turgut Altınok’a Mansur Yavaş’ı örnek gösterdi: “Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi sizlersiniz. Hiçbiriniz verdiğiniz sözleri tutmadınız”
'Atatürk'ü görsen ne söylerdin?' sorusu vatandaşları duygulandırdı
Tiktok rezaleti infiale yol açtı! Çocuk yaştaki kuzeniyle dudak dudağa
Okulun çatısına minare yaptılar!