Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, BrownForman grubundaki alkollü içeceklere zam geldiğini açıkladı.
Aybaş, 3 Aralık'tan itibaren geçerli olacak yeni fiyat listesine de yer verdiği sosyal medya paylaşımında “JACK zammı yorum yazmıyorum artık” ifadelerini kullandı.
Aybaş'ın paylaştığı liste şöyle:

1 Kasım'da Efes grubu, 7 Kasım günü Mey/Diageo grubu ve 26 Kasım'da da Pernod Ricard grubundaki içkilere zam yapılmıştı.
Aybaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Zamları müthiş derecede kanıksıyoruz kurbağa hikayesi misali her gelen müşteri zam varmı diye giriyor içeri bu zamlar durmayacak kaçak artacak merdiven altı üretim oluşacak devlet milyarlarca lira zarar edecek kaçak içkiden ölümler çoğalacak bizim ürünler satılmayacak artık.
Etil alkol yasak ama çatır çatır satılıyor sürekli içenler bir müddet sonra hastalıklar ve ölümlerden kaçamayacak kimyasal içmek zamları kanıksamaktır kaçak içmek kanıksamaktır stoklamak Bile kanıksamaktır çaremi kaldı diyorsunuz ya çaresizsiniz ya çare sizsiniz."
https://www.gercekgundem.com/ekonomi/315899/ickiyebirzamdahayorumyapamiyorumartikdiyeduyurdu
Bakanlık "İthal edilmedi" demişti, belgesi ortaya çıktı! Hindistan’dan "50 bin ton" hastalıklı buğday ithal edilmiş!71 izlenme
'Yenilgiden Berat Albayrak sorumlu tutuluyor' iddiası136 izlenme
Ekonomist Şenol Babuşçu değerlendirdi: Hafize Gaye Erkan’ın yerine kim gelebilir?54 izlenme
Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye Resmi Gazete'de40 izlenme
İktidardan KYK kredisi savunması: "Bu bir faiz uygulaması değil"58 izlenme
Konserine saldırı girişiminde bulunulan Suavi’den tek kelimelik yorum50 izlenme
Boğaz’daki uyuşturucu partilerini tek tek ifşa etti42 izlenme
14 milyon yurttaş yardıma muhtaç24 izlenme
Madencilerin açlık grevi devam ediyor! "Taleplerimiz karşılanana kadar bir adım geri atmayacağız"
Şehidin külliyesi yarım bırakıldı!
CHP’li Yavuzyılmaz ortaya çıkardı: Türkiye Petrolleri Offshore AŞ'de yabancı mühendislere 11 kat fazla ödeme!
Tacizden tutuklanan ilçe müftüsüne sahip çıktı!