İsrailGazze arasındaki çatışmalar 16. Günündeyken İsrail tarafından gelen açıklamalar savaşın yayılabileceğine işaret ediyor. Son olarak Hamas’a destek oldukları takdirde İran ve Hizbullah’ın büyük bedeller ödeyeceğini belirten İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat, "İsrail'in düşmanlarımıza çok açık bir mesajı var. Onlara diyoruz ki, bakın Gazze'de neler oluyor, bize saldırırsanız siz de aynı muameleyi göreceksiniz. Sizi yeryüzünden sileriz. Eğer İran'ın Lübnan'daki uydu terör örgütü Hizbullah, İsrail'e saldırırsa, İran'daki bütün Ayetullahlar dünyadan silinecek " dedi.
Daily Mail’e konuşan İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat, Lübnan ve Hizbullah’ın Hamas’ın ödediği gibi ağır bedeller ödeyeceğini sözlerine ekledi.

"KUZEY CEPHESİ AÇILIRSA DOĞRUDAN İRAN'I HEDEF ALACAĞIZ"
Barkat’ın Daily Mail’e verdiği demecin devamında: "İsrail sadece Hizbullah'ı etkisiz hale getirmeyecek. Aksine terör örgütü, kuzey cephesi açarsa biz doğrudan İran'ı hedef alacağız. İran'ın amacı İsrail'e bütün cephelerden saldırmak. Eğer İsrail'e saldırdıklarını anlarsak sadece misilleme yapmayız, yılanın başını keseriz.
İran'daki Ayetullahlar gece iyi uyuyamayacak ve eğer kuzeyde cephe açarlarsa onların ağır bir hesap vereceklerinden emin olacağız. İsrail'in düşmanlarımıza çok açık bir mesajı var. Onlara diyoruz ki, bakın Gazze'de neler oluyor, bize saldırırsanız siz de aynı muameleyi göreceksiniz. Sizi yeryüzünden sileriz" dedi.
Yeniçağ
İsrail, hastanenin dibine füze attı26 izlenme
Hedefine laikliği aldı! Diyanet Başkan Yardımcısından ‘Cumhuriyet’ karşıtı doktora tezi37 izlenme
Melek Mosso: "Beni asla susturamazlar. Konuşan kadınlar görmek istiyorum"44 izlenme
Erdoğan Soylu'yu böyle ikna etmiş 'Berat Albayrak 2019 olmadan gidecek'905 izlenme
Yeni ismi bugün açıklandı: Eskişehir'den Atatürk'ün adı sessiz sedasız kaldırıldı8 izlenme
Taliban, Afganistan'da burkasız dışarı çıkan bir kadını öldürdü!131 izlenme
Ege Üniversitesi’nde 'millet bahçesi' için ağaç katliamı yapılıyor!113 izlenme
Bu ülke bu duruma düşürülecek ülke miydi? İstanbul Fatih'te çürük ürünler indirimli satılıyor25 izlenme
İktidarın Suudilere neden boyun eğdiği ortaya çıktı
Kızılay'da büyük vurgun! Hasılat baba ve oğula!
Dolar kurunda hızlı yükseliş yaşanırken yap-işlet-devret proje ihaleleri de ileriye atılıyor
İkinci 'Cihantimur' vakasında kaza anı ortaya çıktı: İfadesinde 'domuza çarptığımı düşündüm' diyen şoför arkasına bile bakmadan kaçmış