İsrailGazze arasındaki çatışmalar 16. Günündeyken İsrail tarafından gelen açıklamalar savaşın yayılabileceğine işaret ediyor. Son olarak Hamas’a destek oldukları takdirde İran ve Hizbullah’ın büyük bedeller ödeyeceğini belirten İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat, "İsrail'in düşmanlarımıza çok açık bir mesajı var. Onlara diyoruz ki, bakın Gazze'de neler oluyor, bize saldırırsanız siz de aynı muameleyi göreceksiniz. Sizi yeryüzünden sileriz. Eğer İran'ın Lübnan'daki uydu terör örgütü Hizbullah, İsrail'e saldırırsa, İran'daki bütün Ayetullahlar dünyadan silinecek " dedi.
Daily Mail’e konuşan İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat, Lübnan ve Hizbullah’ın Hamas’ın ödediği gibi ağır bedeller ödeyeceğini sözlerine ekledi.

"KUZEY CEPHESİ AÇILIRSA DOĞRUDAN İRAN'I HEDEF ALACAĞIZ"
Barkat’ın Daily Mail’e verdiği demecin devamında: "İsrail sadece Hizbullah'ı etkisiz hale getirmeyecek. Aksine terör örgütü, kuzey cephesi açarsa biz doğrudan İran'ı hedef alacağız. İran'ın amacı İsrail'e bütün cephelerden saldırmak. Eğer İsrail'e saldırdıklarını anlarsak sadece misilleme yapmayız, yılanın başını keseriz.
İran'daki Ayetullahlar gece iyi uyuyamayacak ve eğer kuzeyde cephe açarlarsa onların ağır bir hesap vereceklerinden emin olacağız. İsrail'in düşmanlarımıza çok açık bir mesajı var. Onlara diyoruz ki, bakın Gazze'de neler oluyor, bize saldırırsanız siz de aynı muameleyi göreceksiniz. Sizi yeryüzünden sileriz" dedi.
Yeniçağ
Diyanet, 'helal torpil' açıklaması yapan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi'ni ayda 6 bin dolar maaşla Mısır'a atadı27 izlenme
Akkuyu Nükleer Santralı inşaatı çevresinde de orman katliamı yapıldığı ortaya çıktı!94 izlenme
Suriyeli paralı asker "Libya'ya Türkiye tarafından getirildik!"131 izlenme
Milletin parasıyla yapılan yazlık saray görüntülendi !243 izlenme
Mehmet Ağar, günler sonra ortaya çıktı85 izlenme
AKP döneminde, İBB’nin şirketi Kiptaş AKP'li 200 isme indirimli ev satmış! Bir tane de Yeliz kod adlı vekil kapmış39 izlenme
Erdoğan’ın ‘fiyatlar uygun’ dediği markette temel ihtiyaç alışverişi 777 lira tuttu!58 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a: "Farkında olmadan Erdoğan eleştiriyor"41 izlenme
Rize'de şehit cenazesi sırasında saygısızlık! Şehit Teğmen Ceyhun Kalyoncu için cenaze namazı kılınırken, aynı saatlerde müzikli açılış yapıldı!
CHP'den acil önlem çağrısı: "Bedelini vatandaş ödeyecek. Akaryakıt fiyatları sabitlensin"
İşte yurt dışı çıkış harcı zammının bahanesi
Heybeliada Kızılay kampında tekbir sesleri!