İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeytinburnu Halk Buluşması’nda konuştu. İmamoğlu, AKP’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum ile aralarında yaşanan “davet krizine” değinerek şunları söyledi:
“Bir gün davet etmedik diyorlar. Ertesi gün koltukta ismi vardı gelmedi yorlar. Sözleri bir gün. Bu milletin vergisiyle çalışan TRT’ye çıkar ‘Benimle proje tartışamaz’ der. Kanal istanbul’u yaptırmadık, yaptırmayacağız. 2019’da Sisi mi Binali mi dediler. Sisi de ben oluyorum. Sonra ne yaptılar? Kötü dedikleri Sisi’nin ayağına gittiler. Hem de 14 Şubat’ta.”
Kurum’un “Gazze’deki mazlumlar sevinecek” sözlerini eleştiren İmamoğlu,”Bu acemi aday dün laf yetiştirdi. 31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek. Koca Türkiye Cumhuriyeti Gazze’ye yardım edemedi. O gelince edecekmiş. Dengesi o kadar bozuk ki farkında olmadan Erdoğan eleştiriyor”ifadelerini kullandı.
Gazze’ye gidecek olan yardımları göndermek için Kurum’a davette bulunan İmamoğlu, şöyle konuştu:
“5 Mart Salı günü seni Sultangazi’deki lojistik tesislere davet ediyorum. Gel İstanbulluların yardımlarını Gazze’ye gönderelim. Biz sana benzemeyiz. Davetimiz asildir. Senin gibi misafire kaba saba sözler ettirmeyiz. Gel yanıma, el ele yardımları Gazze halkı adına uğurlayalım.
Tele1
Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP'li ve AKP'li vekillerin sokakta slogan savaşı21 izlenme
Bulduğu cep telefonu için teşekkür beklerken, ifadeye çağrıldı!294 izlenme
Ülkede gelinen son noktayı ortaya koyan çığlık! 'Bir yıldır peynir alıp yiyemiyorum'35 izlenme
Konya’da yine benzer görüntü: Karapınar ilçesindeki bir tarım arazisinde 40 metre çapında, 70 metre derinliğinde obruk oluştu35 izlenme
İsrail-İran savaşı: İşte İran'ın vuracağı ABD hedefleri23 izlenme
Eli kanlı terörist ile ilgili çarpıcı detay: İngiliz medyası üzerindeki kıyafete dikkat çekti160 izlenme
İskenderun’da gönüllülerin kurduğu çadırkenti kaymakamlık kapattı!33 izlenme
Sedat Peker saat verdi, Süleyman Soylu'ya seslendi72 izlenme