İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salahaddin Hünü, "AK Parti’ye oy vermeyeni Allah çarpar” dedi.
AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kentteki çalışmaları kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Salahaddin Hünü ve esnaf temsilcileri tarafından karşılandı.
Toplantının son bölümünde, Kooperatif Başkanı Hünü tarafından Zeybekci’ye dua hediye edildi. Hünü bu sırada, 'AK Parti’ye oy vermeyeni Allah çarpar” ifadelerini kullandı.
Ege’de Son Söz’den Mehmet İşler’in haberine göre, Zeybekci’nin konuşması sonrasında söz alan Hünü, 'Kendisine layık değil ama Allah nazardan korusun diye bir Ayetel Kürsi hediye etmek istiyoruz. Allah ayağını düz bastırsın, hata, kaza vermesin. İnşallah belediye başkanımız olarak da bizi ziyaret etmeyi Allah nasip etsin' dedi.
Zeybekci de verilen hediye sonrasında, 'İnşallah bunu da 1 Nisan’da belediyeye koyarız' diye konuştu.
'AK PARTİYE OY VERMEYENİ ALLAH ÇARPAR'
Diyalog sonrasında Hünü, 'Ben belediye başkanından memnunum Allah da memnun etsin inşallah. Hepiniz de memnun olacaksınız. Bak AK Parti’ye oy vermeyeni Allah çarpar' ifadelerini kullandı. Hünü’nün sözleri sonrasında Zeybekci, 'Birileri başka şey anlar' dedi. Hünü bu kez, 'Anlasın, ne anlarsa anlasın' diye konuştu.
https://www.siyasetcafe.com/zeybekcininziyaretindekonusanbaskanakpartiyeoyvermeyeniallahcarpar47018h.htm
Son anket Erdoğan ve Yıldırım'ı sarsacak!96 izlenme
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden tepki24 izlenme
Milyonlarca insan Cumhuriyeti kutlamak için sokaklarda22 izlenme
CHP’nin Uluslararası Suriye Konferansı başladı139 izlenme
Kaz Dağları’na 2 milyon dolar harcanıp talana açıldı74 izlenme
Bir saatlik ‘itibar’ için tam 37 milyon TL gitti8 izlenme
6 yaşındaki çocuk yetersiz beslenme ve işkenceden ölmüştü: Kardeşi de açlıktan ölümle pençeleşiyor28 izlenme
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz: "Erdoğan'ın bizzat buradaki operasyonu yönettiğini, kendisi ve yakın kadrosunun bu operasyonun yöneticileri olduğunu biliyoruz"13 izlenme
İktidar medyasının Silivri kurgusu bir kez daha elinde patladı
Gericilerin hedefindeki bir festivale daha engelleme! Valilik kamp ve alkolü yasakladı
Erdoğan yenilgiyi kabul etti: Büyükşehirleri kaybetsek dahi...
Soğuktan korunmak için hastaneye sığınan kimsesizleri dışarı çıkardılar !