İsmail Saymaz 'Sanayi üretimimiz Çin'i geçti' diyen AKP yandaşı Merve Oruç'u 1 dakikada perişan etti!

99 izlenme 22 Şubat 2021
Reklamlar
Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın "Sanayi üretimimiz Çin'i geçti" diyen AKP'li Merve Oruç karşısındaki 1 dakikalık konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu.

TV 100 ekranlarında yayınlanan Ahu Özyurt'un sunduğu 10'dan 12'ye programının konuğu gazetesi İsmail Saymaz, AKP'li Merve Oruç'un sözlerine sosyal medyayı sallayan bir cevap verdi.

Oruç'un ekonominin çok iyi olduğunu iddia etmesi üzerine "Neden Berat Albayrak istifa etti o zaman?" diyen Saymaz, sözleriyle Ahu Özyurt'u da güldürdü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahçupyan'dan flaş AKP yorumu: Aslında bu son derece zayıf bir iktidar FETÖ'nün Balyoz kumpasında skandal karar! FETÖ firarda, fikirleri yargıda! Bilim Kurulu üyesi Tezer’den gençlere uyarı: Dikkat etmiyorlar Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Fatih Terim 29'uncu mağdur oldu