Bahçelievler Mahallesi’nde dün sabah saat 07.10 sıralarında işe gitmek için pazar yeri yakınında yürüyen D.G.’nin yolu, kimliği belirsiz yüzü maskeli bir kişi tarafından kesildi.
Elinde bıçak olan saldırgan kadını, kolundan çekip, pazar yerinin duvarına dayadı. Ardından cinsel saldırıda bulunmak istedi. Bu sırada kolundan yaralanan kadının çığlıklarını duyup, koşarak gelen güvenlik görevlisi E.Y.’yi gören saldırgan, hızla olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kolundan bıçak darbesi ile yaralanan D.G., sağlık ekiplerince tedavi edildi.
RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ
Saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, 2530 yaşlarında ve esmer olduğu saptanan şüpheliyi yakalamak için teyakkuza geçti. Çevredeki güvenlik kameralarınca da görüntülenen saldırganın, görüntülerden oldukça rahat tavırlar sergilediği görüldü.
NÖBETİMİ DEVRETMEK ÜZEREYKEN YAŞANDI
Polis, saldırganı her yerde ararken ifadesine başvurulan güvenlik görevlisi E.Y., gece nöbetini devredeceği sırada yardım çığlıkları duyduğunu, dışarıya baktığında şüphelinin, D.G.’yi yere yatırıp cinsel saldırıya yeltendiğini gördüğünü, bağırması üzerine de kaçtığını anlattı. (DHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/isegidenkadininyolunubicaklakesiptecavuzetmeyekalkisti5943611/
Cemil Tugay: "Bütçe dengesi dağlamak için işten çıkarma yapmak zorundayız"22 izlenme
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın elektrik enerjisi ihalesini Cengiz Holding aldı!443 izlenme
500 kişilik itfaiye kadrosuna binlerce başvuru184 izlenme
Başkan olduğu mahkemede sanık oldu20 izlenme
Benzin ve motorine savaş zammı: Düzenlemeye rağmen tabelaya yansıdı23 izlenme
Levent Üzümcü, 24 Haziran seçiminin ardından düşüncelerini yazdı265 izlenme
‘Sembol’ projedeki usulsüzlük Sayıştay denetimleriyle ortaya çıktı!56 izlenme
AKP’li vekilin eşi uyuşturucu rüşvetinden 2.5 yıl hapis cezası aldı!37 izlenme
Tuzla Piyade Okulu'ndaki Atatürk kavgasında yeni gelişme! O teğmen komutanın yüzüne de söylemiş: "Atatürk'ü tasvip etmiyorum"
Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’e devlet koruması!
İhraç kararlarının ardından harekete geçtiler: Teğmenlerden peş peşe dava!
Deniz Göktaş’ın avukatından bomba iddia! "Ters kelepçe görüntüleri 5 kez prova edilmiş, uyuşturucu testi için örnek alınmış"