Başkent Tahran'da “kıyafet kurallarına uymadığı” gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve komaya giren 22 yaşındaki Mahsa Emini, 3 gün sonra dün yaşamını yitirmişti. Tahran Polisi, karakola götürülen genç kızın burada aniden bilincini kaybettiğini ve kalp rahatsızlığı yaşadığını belirtmişti.
İRANLILAR ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜNDE TOPLANDILAR
Bugün Antalya'da bir grup İranlı Mahsa Emini'nin ölümünü protesto etti. Alanya'da Atatürk heykeli önünde toplanan İranlılar rejime tepki gösterdi.
REİSİ'DEN SORUŞTURMA TALİMATI
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, olayın soruşturulması talimatı verirken eski Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi, hükümete seslenerek “İslam'ın ve devletin imajı daha fazla zedelenmemeli ve failler yargılanmalı” ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada tepkiler büyürken ülkede protesto gösterileri de düzenlendi.
Tüpe zam geldi!
Almanya: Erdoğan halkın iradesine saygı göstermeli
Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ni Sivas’tan başlattı
CHP’li Çetin Arık: "25 yıllık kadın doğum uzmanıyım, AKP kadar etkili doğum kontrol yöntemi görmedim"
Mersin'de CHP'nin su indirimi önerisini AKP'li ve MHP'li üyeler reddetti !
Barış Yarkadaş 'AKP, beş maskeyi bile dağıtmayı beceremeyen ve maskeyi karneye bağlayan bir hükümet olarak tarihe geçecek !'
20 bin öğretmen ataması yapılacak: İşte branş branş kontenjan dağılımı
Ağrı Belediye Başkanı Sayan'dan ortalığı karıştıracak iddia: CHP'li büyükşehir belediye başkanı AK Parti'ye geçmek istiyor
Eski Malezya başbakanına ait konutlarda 28 milyon dolar bulundu!
Zihniyete bak ! Tekbir getirttiler ‘Yahudilere ölüm, Ayasofya açılacak’ sloganları attırdılar !
Yılkı atlarını et firmasına Tarım Bakanlığı'nın verdiği ortaya çıktı!
Niğde'de maden işçileri direnişte: 110 işçiyi birden işten çıkardılar!
Süleyman Soylu Taksim'de saldırı olduğunda Suriye'de briket ev açılışındaydı! Ümit Özdağ: "Süleyman o sırada Suriyelilere ev dağıtıyordu"
Trabzon, Artvin, Erzurum, Muş ve çevre kentlerde meteor düştüğü iddia edildi!