Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Pelikancılar arasındaki tartışmaya ilişkin AKP'den açıklama geldi. AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, tartışmaya ilişkin CHP'yi suçlayarak, "Bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır. Dolayısıyla bu tartışmaları ortaya atan CHP’ye yakın medya organları ve belli yazarlardır" dedi.
AKP içindeki Abdulhamit Gül ile Pelikancılar arasındaki tartışmaya ilişkin AKP'li Mehmet Muş açıklama yaptı. "Abdulhamit Gül bizim Adalet Bakanımız" diyen Muş, "Hükümet ile uyumlu bir bakanımız. Büyük bir özveri ile hareket etmektedir. Pek çok tartışma yapılıyor. Fakat bu tartışmaları ortaya atan daha CHP ile ortak hareket eden yazarlardır. Dolayısıyla bu tartışmaları ortaya atan CHP’ye yakın medya organları ve belli yazarlardır" ifadelerini kullandı.
Muş, "Abdulhamit beyin konuşmalarını farklı mecralara çeken bakanın kendisi değildir" diye konuştu.
NE OLMUŞTU?
Albayrakların sahibi olduğu Sabah gazetesinin yazarı Dilek Güngör, bir köşe yazısında yargıda tuhaf işler olduğunu savunarak bazı FETÖ’cülerin yargıda yeniden kritik noktalara getirildiğini iddia etmişti. Güngör, FETÖ ile etkin mücadele eden hakim ve savcıların etkisizleştirildiğini söyleyerek, “Onların yerine telefonunda ByLock çıkanlar, sahte tanıklar üzerinden KOM Başkanlığı'nın illere yolladığı ByLock listelerinden isimlerini sildirenler, darbeci akrabaları olanlar vb. getirildi” ifadelerini kullanmıştı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise, yaptığı açıklamada isim vermeden Sabah yazarı Dilek Güngör’e sert bir tonda yanıt vermişti. Gül, "Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye, asil şerefli Türk yargısına saldırmaya kalkmasın" diye konuşmuştu.
https://www.birgun.net/haber/akpgulilepelikancilararasindakikavgadachpyisucladi269776
AKP'nin iddiası kalmadı! Ne dedilerse tek tek çöktü!80 izlenme
3.5 Milyon çocuk işçi ter döküyor15 izlenme
Bilal Erdoğan ve Game Of Thrones esintili sivil nöbetçileri! 'İstanbul gibi hayati bir imkân makinesini geri almaya odaklandı'45 izlenme
Erdoğan, Katar Emiri’nin annesinin arazi almasını böyle savundu!241 izlenme
İmamoğlu içeride oy farkı zirvede! Erdoğan ile arasındaki fark daha da arttı45 izlenme
Motokuryeyi böyle ezip öldüren katil nasıl serbest bırakılır? Cumhurbaşkanı oğlu olmak hukuk üstü mü? Hani Türkiye hukuk devletiydi?40 izlenme
Denizle’de ölümler dört kat arttı, mezarlıklarda yer kalmadı!48 izlenme
Tunç Soyer dayanışma çağrısı yaptı, vatandaşlar veresiye defterlerini kapatmak için yarışa girdi!75 izlenme
AKP'li başkan 6 ayda kasayı sıfırladı, 2020 ödeneğini bitirdi, 90 milyonluk borca battı!
Yenidoğan çetesi davasında o isim de yargılanacak: Dosyalar birleştirildi
Erdoğan’a sayı yeterli gelmiyor! Belediye çalışanlarına miting ‘yoklaması’
Mehmet Uçum’dan ‘teğmenler’ tehdidi