Sedat Peker, yayınladığı videolar ve sosyal medya açıklamalarıyla iktidar hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Peker'in gündemi sarsan açıklamalarının ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Enver Altaylı
FETÖ üyeliğinden cezaevinde bulunan istihbarat ajanı Enver Altaylı, Sedat Peker için bir açık mektup kaleme aldı. Dikkat çeken ifadelerin yer aldığı mektup Altaylı'nın ailesi tarafından yönetildiği belirtilen sosyal medya hesabından paylaşıldı.
"Sözüm Sedat Peker'e. Hepimiz zamanı geldiğinde Mahkemei Kübra' da elbette hesap vereceğiz. Sen de, ben de. Allah ininde kim makbul, Kendisi bilir. Ne kendimi temize çıkarırım, ne de başkasını suçlarım. Şimdi gördüğüm şudur. Açıklamaların ülkenin, devletin temizlenmesi için bir fırsattır ve ifşaatın millete yapılan hizmettir. Bu hizmetin karşılığını Rabbim sana versin.
Ben sana şunu yap, bunu yapma, şunu açıkla, şunu açıklama demeyeceğim: Sevdiklerinden, vatanından uzaksın. Etrafında insanlar olsa da yalnızsın. Ben de dört yıldır cezaevinde tehlikeli tutuklu olarak 10 metrekarelik bir hücrede sosyal temastan tecrit edilmiş olarak Rabbim"in huzurundayım. Ne casusum ne de terör örgütü üyesiyim. Rabbim bilir masumum.
Bu dönem benim için bir tefekkür ve arınma dönemidir. Bu dönem, senin için de bir tefekkür ve arınma dönemi olsun. Ben sana şunu yap, bunu yapma, şunu açıkla, şunu açıklama, demeyeceğim. Güzel bir abdest al, iki rekat namaz kıl, Rabbinin huzurunda iki rekat namaz kıl ve Rabbin huzurunda ağla. Rabbinden yardım iste. O sana. Ne yapacağını gösterecektir. Rabbim yardımcın olsun.
Feridüddin Attar'ın Tezkiretül Evliyasını oku. Fudayl bin İyaz isimli mübarek bir zat vardır. O Allah sevgilisini kendine örnek al. Bir zaman namlı bir eşkiya iken, Rabbim onu ahde vefa sahibi, cesur ve yüreğinin derinliklerinde Allah'ına olan imam olduğu için sevdiği kullarının arasına kattı.
Fudayl'ın Öyküsü Allah'a inanır, çadırında çok namaz kılardı. Ama haramilerin reisi idi. Kervanları soyar, kadınlara dokunmaz, gariplere yardım ederdi. Bir gün adamları bir kervanı bastı. Kervanbaşı on bin altını ile kervandan ayrıldı.
Yolu Fudayl'ın çadırına düştü. Altınları ona emanet bıraktı. Fudayl "koy şuraya, dursun. Sonra alırsın" dedi. Kervana döndü. Herkes bağlanmış ve talan edilmişti. Fudayl'ın çadırına döndü. Anladı ki Fudayl eşkıya başıdır. "Yandım, altınımı elimle eşkiya başına teslim ettim" dedi. Fudayl ona "emanetin şuracıkta, al git" dedi. Kervancı hayretle. Fudayl "bizde emanete hıyanet yoktur" dedi.
Yine bir kervan soyacaktı. Kervanda bir kişi, şu ayeti okuyordu. Fudayl işitti:
"İman edenlerin, Allah'ı anmak ve Haktan inen gerçeği düşünmekten dolayı kalplerinin saygıyla yumuşaması hâlâ gelmedi mi? (Hadit Süresi, 16)
Fudayl der ki, "Bu ayet benim içimi okundu. Yüreğime dokundu." Başını secdeye koydu. Tövbe etti. Uzun uzun ağladı. Herkesle helalleşti. Fudayl'ın Halife Harun Reşid'e yaptığı nasihat önemlidir. Attar'ın Tezkiretül Evliya isimli kitabında Harun Reşit ile görüşmesi anlaşılır. Fudayl'ın hayatı hepimize örnek olsun."
Editör notu: İfadeler mektupta yazdığı gibi aktarıldı.
Bankacı Seçil Erzan ile ilgili flaş gelişme! Silivri'ye sevk edildi, Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşta56 izlenme
20 bin lira isabet eden biletini ‘haram’ diye yaktı!675 izlenme
İBB’den yapay zekâ ile Mustafa Kemal Atatürk videosu: 100. Yıl mesajı izleyenleri duygulandırdı...74 izlenme
Ülkü Ocakları'ndan Deniz Gezmiş rolüne şimdi de TGRT'ye: Butlancı Berhan Şimşek'i ünlü yapımcı anlattı18 izlenme
İmamoğlu açıkladı: “Yerel seçimden önce İstanbul'daki AKP'li tüm belediyelere, Cumhurbaşkanlığı 45'er milyon TL para göndermiş. Bir tek MHP'li Silivri belediyesine göndermemiş”43 izlenme
Kültür Bakanlığı '#herşeyçokgüzelolacak' diyen Cahit Berkay'ın ödülünü iptal etti!388 izlenme
TRT vatandaştan 34 milyar topladı ama yanlı yayın yapıyor, muhalefeti görmezden geliyor29 izlenme
AKP'ye yıllarca oy veren teyzeden Erdoğan'a: "Biz etin ucunu görmüyoruz, sen pirzola yiyorsun. Vicdana gel vicdana, merhametli ol Erdoğan"47 izlenme
Fiyatı 1000 lirayı geçti, beşe bölüp satmaya başladılar
Ünlü anketçiden çok çarpıcı seçim yorumu: "Bu saatten sonra Millet İttifakı'nın rakibi Millet İttifakı'dır"
Acı tablo… Tarımda net ithalatçı olduk!
Almanya’daki elektrik faturasını görünce saç baş yolacaksınız! Bizim aylık faturamızı bir yılda ödeyip üstüne para iadesi alıyorlar!