Home
30 Kasım 2023 ( 36 izlenme )
Reklamlar

Bankacı Seçil Erzan ile ilgili flaş gelişme! Silivri'ye sevk edildi, Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşta


Yeni adı Marmara Cezaevi olan Silivri’ye sevk edilen bankacı Seçil Erzan ile ilgili önemli bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Aralarında sporcuların da olduğu 30’a yakın kişiden 44 milyon dolar toplamakla suçlanan Seçil Erzan, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa konuldu.

Bankacı Seçil Erzan ile ilgili dikkat çeken gelişmeyi Gözde Şeker’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Söz Sende’ programına katılan Halktv.com.tr muhabiri Dinçer Gökçe açıkladı.

yeniproje20231130t003442862.png

CANDAN KARDEŞLERLE AYNI KOĞUŞTA

Gazeteci Gökçe’nin duyurduğu habere göre Seçil Erzan, dün Silivri Cezaevi’ne sevk edildi. Erzan, bugün, Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa yerleştirildi.

65545f7fae0a8f1f88da53a9.webp
Candan kardeşler de ‘dolandırıcılık’ yapmakla suçlanıyor

ERZAN 11 NİSAN’DAN BERİ TUTUKLU

11 Nisan’da tutuklanan Erzan, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kaldı. Erzan, ‘dolandırıcılık’ ve resmi evrakta sahtecilikle suçlanırken Candan kardeşler ise geçen 16 Nisan’da, çok sayıda kişinin ‘ucuz araç’ vaadi ile dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

whatsappimage20231129at222258.jpeg
Seçil Erzan, 11 Nisan'dan bu yana tutuklu durumda.

Kaynak:halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'7 bin liraya çalışacak eleman bulamıyorum' dedi, 5 bin liraya çalışmayı kabul eden biri çıkınca geri adım attı! Diyanet'in gözü bu sefer de 4-6 yaşındaki çocuklarda! ‘Suriyelilere laf söylemeyin, akıllı olun’ diyerek tehdit eden kişi yüzde 70 engelli çıktı İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak kömürler çürümeye terk edildi!