İsrail ile HAMAS arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den bu yana devam ederken İran ve ABD’nin savaştaki gelecekleri de merak konusu.
Karar'ın haberine göre, ABD bölgeye savaş gemisi, nükleer denizaltı ve komandolarını gönderirken, İranla karşılıklı olarak demeç savaşları da devam ediyor.
Ateşkes için umutlar giderek azalırken, İran’dan gelen kara haber barışın sağlanmasının zora girdiğini ortaya koydu. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan "İsrail'in artan saldırganlığı nedeniyle savaşın çapının genişlemesinin kaçınılmaz olduğunu" söyledi.
İRAN'DAN 'SAVAŞ DAHA DA YAYILACAK' UYARISI
İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Katar ziyaretinde savaşın bölgeye yayılması ihtimaline karşı yeni bir uyarıda bulundu. Abdullahiyan, "İsrail'in artan saldırganlığı nedeniyle savaşın çapının genişlemesinin kaçınılmaz olduğunu" söyledi.
İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda bir askerinin daha öldüğünü duyurdu. Buna göre, 7 Ekim saldırıları da dahil olmak üzere, ölen İsrail askerlerinin sayısı 354'e yükseldi.
İSRAİL SURİYE'Yİ İHA'LARLA VURDU
İsrail ordusu, Kızıldeniz'deki liman kenti Eilat'ta dün bir okula düşen insansız hava aracından Suriye'deki silahlı grupları sorumlu tuttu. Suriye'de bazı hedeflere misilleme olarak hava saldırıları düzenleyen İsrail, "Topraklarından yürütülen her bir terör faaliyetinden Suriye rejimini sorumlu tutuyoruz" tehdidinde bulundu.
Yeniçağ
Boğaziçi'ndeki cinayet tüm Türkiye'yi sarstı! 15 yaşındaki çocuğu öldürdü, geçmişi dehşete düşürdü35 izlenme
Meclis polislerinde 'yaka kamerası' dönemi: İşin arkasından milletvekilinin oğlu çıktı29 izlenme
Kocaeli’de vaat çok, hizmet yok33 izlenme
Kadir Şeker'e tahliye kararı!47 izlenme
Teröristlerle çalıştıklarını açık açık itiraf etti!129 izlenme
Köylü aralarında para toplayıp Atatürk heykeli yaptırdı!71 izlenme
148 gün sonra tahliye olan Özdağ: "Haksız yere suçlandığınızı bilerek yaşamak insanı öfkelendiriyor"27 izlenme
İstanbul'un zam şampiyonu köprü ücretleri oldu44 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun annesi Murat Çalık'ın annesini ziyaret etti
Müslümanlıkta yalan söylemek iftira atmak var mı? 'Ezan ve türban yasaklandı' diyerek halkı galeyana getiren program yayınladılar!
Abdullah Öcalan, Ömer Öcalan ile ne konuştu? Detaylar belli oldu
AKP’li vekilin damadı 14 şirkete “kayyum” oldu!