1 Ekim'de, çok konuşulan bir törenle açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görevli pek çok polis bulunuyor. Ancak son dönemde Meclis'teki polislerde gözle görülür bir değişiklik dikkat çekmeye başladı. Meclis’te ki bazı polisler, yaka kamerası kullanmaya başladık.

Nefes gazetesinin aktardığına göre; bunun nedeni merak edilip araştırılmaya başlayınca, geçtiğimiz aylarda Meclis’te çok ilginç bir olay yaşandığı anlaşıldı. Alınan bilgiye göre, bir milletvekilinin oğlu, Meclis’in plaka tanıma sistemine kayıtlı olmayan araçla yerleşkeye girmek istedi. Meclis polisi de güvenlik nedeniyle buna izin vermedi ve tartışma çıktı.

İddiaya göre sakinleştirmeye çalışılan milletvekilinin oğlu polislere bağırıp parmak salladı. Polisler şahıstan “U dönüş” yapmasını isteyince de arkasındaki araca çarptı. Tansiyon daha da yükseldi. Meclis polisleri de benzer bir olayda meramlarını anlatabilmek için yaka kamerası kullanmaya başladı.
Meclis'in yeni yasama yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuştuğu özel bir oturumla başladı. Partililerine yönelik operasyonlar ve tutuklamalar nedeniyle CHP’nin katılmadığı açılışta Erdoğan sık sık muhalefet liderleriyle bir araya geldi, sohbet etti.
Gerçek Gündem
TRT’de 300 milyon liralık FETÖ vurgunu ortaya çıktı!235 izlenme
Raporlarla ortaya çıktı! Bağış yemeğinde zarar ettiler...132 izlenme
Finlandiya Türkiye’ye silah satışını durdurdu178 izlenme
Vaiz, Voleybol Milli Takımı'nı hedef gösterince cemaat camiyi terk etti!52 izlenme
SGK, AKP döneminde bir kez daha zarar etti!127 izlenme
Din Şûrası için iki milyon TL harcandı!26 izlenme
Halkın vergileri ile ayakta duran TRT'den Kuvay-i Milliye filmine sansür! "Padişah madişah" sözleri sessize alındı!50 izlenme
Erdoğan’ın eski sağ kolundan ‘kızıl elma’ yorumu "Artık hüzün bir masalın içindeyiz"92 izlenme
Kriz bütçe açığını patlattı!
Erk Acarer’den flaş iddia! "Sedat Peker'in akrabası Metin Süs Florya'da vuruldu"
AKP'nin Meclis'e sunacağı yasanın detayları belli oldu: Emekli ikramiyesinde kritik düzenleme
Bakanlığın düzenlediği festivalde gençler 'Cumhurbaşkanı İmamoğlu' sloganları attı